Connect with us

Komentar

Kada će politički beskućnik shvatiti da je odavno postao hodajući mrtvac?

Objavljeno

on

Hrvatska javnost morala je čekati  dugih 14 godina kako bi ponovno dočekala nastup Stjepana Mesića kod Aleksandra Stankovića u emisiji Nedjeljom u 2. Vjerujem da su mnogi pomislili kako je vrijeme stalo na tren i osim što se moglo zamijetiti da je tada imao 67 godina umjesto današnjih 81 sumnjam da su išta drugo primijetili.

Retorika ista, cilj isti rušenje HDZ-a što mu nije prvi put tijekom njegove političke karijere. Za pretpostaviti je da su se mnogi upitali zašto plaćaju pretplatu, jer umjesto da ugledaju neko novo lice uporno nam se dovlači kadrove još iz bivše države u obliku političkih komentatora koji služe u svrsi udara na one koji bi htjeli promijeniti vrijednosti koje su upravo iskrivile osobe poput Stjepana Mesića s obzirom na njihov politički vijek trajanja, a danas ga se prikazuje Božicom ljubavi koja nam stiže ni više ni manje nego direktno iz Kumrovca sa proslave Dana mladosti komentirati aktualnu političku situaciju.

Komentirati danas aktualnu političku situaciju znači uhvatiti se u koštac sa Tomislavom Karamarkom. U trenucima kada sva štampa poziva Tomislava Karamarka na časno odstupanje, oporba traži opoziv, u medije se gura razdor unutar HDZ-a nakon što je Tomislav Karamarko potvrđen sa 92.000 glasova, a na Izbornom saboru prema dogovoru izabrana sva potrebna tijela za donošenje pravovaljanih odluka u eteru HRT-a pojavljuje se Stjepan Mesić koji nastavlja jučerašnju paljbu sa portala Dnevno.hr. Osim što pokušava javnosti dočarati da je Tomislav Karamarko bio njegov učenik koji je rušio Franju Tuđmana danas ide korak dalje pa u napadu na Tomislava Karamarka pokušava metodama izvježbanim za Dan mladosti sa kumrovačke proslave napraviti novi razdor unutar HDZ-a uzdižući Milijana Brkića ne bi li uspio pokrenuti sudar titana znajući da u našim redovima ima  pristaša komrovačke škole koji bi iskoristili razdor, a kako bi krajnji cilj bio urušavanje HDZ-a. Valjda ako imate želju priključiti se politici na nečiju preporuku to znači da ste njegov učenik što je totalna besmislica, jer svatko tko ima svoju glavu onog trenutka kada shvati kakve se nepravilnosti događaju i na što vas se prisiljava otkaže poslušnost ili nastavi biti isti poput tako zvanih mentora. Čudno da Stjepan Mesić ne ističe zašto su se razišli nego što su skupa činili.

Stjepan Mesić nikada češće nije uzimao u usta Tomislava Karamarka nego li ovih dana kada nad njim traje neviđena medijska haranga. Jeste li se zapitali ikada zašto Tomislav Karamarko smeta Stjepanu Mesiću i da li je on mjerodavan govoriti o nečijem političkom moralu dok Povjerenstvo o sukobu interesa nije donijelo odluku? Kada je tako pošten i moralan zašto nije prijavio mjerodavnim tijelima gdje su nestali čekovi iz Australije te da li se jedan izgubio i nikada nije unovčen kao što i sam tvrdi?  Zašto ne napada na Zorana Milanovića čiji je brat koristio poziciju bivšeg premijera ili na predsjednika njegovog HNS-a kojim predsjedava Ivan Vrdoljaka koji je namještao kao ministar poslove bivšoj ženi u visini što je otkriveno javno putem medija?

Također, može se zamijetiti kako Stjepanu Mesiću ne smeta MOST, jer prema njegovom mišljenju afera “Grizli” nije isto što i afera “Konzultantica”. Izgleda da je Stjepanu Mesiću danas lakše bilo brinuti se odakle stiže novac u Tominu kuću nego li je prije 24 godine brinuo kuda je išao novac iz njegovih ruku što se moglo zamijetiti u pogledu nesigurnosti prilikom postavljanja pitanja o australskim čekovima. Da je na djelu politika ili “MI” ili “ONI” više je nego jasno, jer dok se prstom upire u Tomislava Karamarka žmiri se na poslove Kreše Milanovića odnosno Vrdoljakove bivše žene.

Dakle, nemojte nasjesti na politiku podjele koju nakon medijskih harangi provode bivši izdajnici, jer budu li nas podijelili na Tomine i Milijanove priliku će iskoristiti treća opcija koja se predstavila upravo u manirima Bože Petrova na Izbornom saboru, a dok Stjepan Mesić pokušava napraviti razdor između prve dvije ikone izazvavši ih na dvoboj titana. Budimo realni može pokušati Milijan skinuti Tomu i možda uspjeti u tom naumu, ali sutra će ti isti što su skidali Tomu 4 godine blokadom rada i opstrukcijom učiniti isto upravo njemu, jer kada je netko jednom izdajnik uvijek ga prati stigma izdajnika. Što smo tada dobili? Na vlasti partiju, a rasulo u HDZ-u, jer ljudima je više dosta previranja dok njihova kvaliteta života svakim danom sve više izostaje. Stoga glavu gore dečki, jer nakon svih muka koje ste zajedno prošli blizu ste cilju što ukazuju ponovne političke aktivnosti političkih beskućnika koji nisu niti svjesni da su odavno postali hodajući mrtvaci sve do trenutka dok im se nije ukinuo doživotni ured na uštrb građana.

Sanjin Baković/Kamenjar.com

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari