Connect with us

Do kada će te nas Milanoviću i Josipoviću praviti budalama?

Objavljeno

on

Do kada će te nas Milanoviću i Josipoviću praviti budalama, pita se naš čitatelj I.Luka Vrkić referirajući se pri tome na pad broja nezaposlenih u Hrvatskoj. Pismo čitatelja prenosimo u cijelosti:[su_spacer]

hzzIzjava Josipovića da mu je čast što se nalazi u kući prvog predsjednika Hrvatske Franje Tuđmana (svi znamo što o njemu misle on i Mesić) i Milanovićeva izjava kako je broj nezaposlenih pao ispod 300 tisuća (zadnji put je broj nezaposlenih evidentiran ispod 300 tisuća daleke 2008. godine), kao i da će biti zadovoljan tek kada padne brojka nezaposlenih ispod 200 tisuća, još je jedan udbaški uradak iz jugoslavenske kuhinje.

Naime, zvono za uzbunu na Markovom trgu i Pantovčaku je već odavno počelo zvoniti.

Sve lošiji rejting vlade Zorana Milanovića i Ive Josipovića, a približavaju se predsjednički i parlamentarni izbori, natjerao je njihove udbaške PR igrače da osmisle kako još jednom prevariti i preveslati Hrvate. I osmislili su.

Izjavu Josipovića neću komentirati jer on za mene nije Hrvatski predsjednik već predsjednik nove ili stare Jugoslavije, svejedno, koja ne postoji, a i gadno se vara ako misli da će na nas gurnuti u njegovu novu Jugoslaviju, ali ću komentirati Milanovićevu izjavu odnosno laži koje konstantno plasira ova nesposobna i nenarodna vlada preko svojih režimskih medija.

O čemu se zapravo radi?

Na Zavodu za zapošljavanje uvedeno je pravilo da se moraš uredno prijaviti i to osobno svaki mjesec, u protivnom te se u Zavodu za zapošljavanje brišu sa liste nezaposlenih osoba.

pomoz bogPoznato je da se taj isti Zavod prije može nazvati Zavod za evidentiranje nezaposlenih jer preko Zavoda se u pravilu ne zapošljava, već preko veza, tako da ljude i nervira se prijavljivati svaki mjesec, a to se prije moglo raditi i telefonski. Mnogi za podatak da se brišu sa Zavoda ako se uredno mjesečno, i to osobno, ne prijave, nisu ni znali, a nisu bili ni obaviješteni.

To i mogu shvatiti, da te izbrišu sa Zavoda za zapošljavanje zato što se nisi prijavio ili nisi mogao zbog bilo kojeg razloga, ali da se zbog toga nemaš pravo prijaviti idućih 6 mjeseci je poanta cijele priče, odnosno još jedne velike Vladine prijevare.

Upravo je to jedini razlog drastičnog broja nezaposlenih, kako mi je otkrio jedan zaposlenik Zavoda, odnosno preko 50 tisuća izbrisanih sa liste nezaposlenih jer se nisu uredno odnosno osobno prijavili, a ne uspjeha Milanovićeve Vlade koja je u rasulu kao i sama država, a to svi svjetski mediji potvrđuju osim naših udbaških i korumpiranih na čelu sa njihovim komunističkim urednicima. To brisanje na Zavodu odnosno fiktivno smanjivanje broja nezaposlenih će Vlada i iduće mjesece objavljivati i prepisivati svom uspješnom radu, a u stvarnosti broj se sve više i više povećava i iznosi preko 500 tisuća nezaposlenih.

Jadno i bijedno druže Milanoviću i Josipoviću! Zar uistinu mislite da smo toliko glupi i nepismeni i da nismo svjesni da ćete sve napraviti da bi ostali na vlasti?

Za mene nema nikakve logike da toliko uporno hoćete ostati na vlasti, a država je pred bankrotom. Logika je da bježite od lošeg poduzeća ili države svejedno. Ili je istina, a to mnogi nezavisni mediji tvrde, da se još niste dovoljno namirili od provizija koje dobivate prilikom rasprodaje hrvatskih resursa.

Varate se, Milanoviću i Josipoviću, ako mislite da smo popili ovaj vaš novi igrokaz, a to ćemo vam pokazati već na sljedećim prvim izborima ili možda već na prijevremenim.

Poslovica kaže: Tko laže taj i krade, a vi stalno lažete.

IM/dnevno.hr

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari