Connect with us

Gluposti

Vulin: Kada se nađu Milanović i Ðukanović, znamo da će Srbi biti krivi zbog nečega

Objavljeno

on

Srbijanski ministar Aleksandar Vulin komentirao je izjave tijekom sastanka predsjednika Zorana Milanovića i predsjednika Crne Gore Mile Đukanovića te ustvrdio kako “toliko kompleksa na jednom mjestu dugo nije viđeno”.

– Kada se nađu Milanović i Ðukanović, znamo da će Srbi biti krivi zbog nečega, a Vučić napadnut zbog bilo čega, tako je to kada se nađu ”mlataralo” i ”lupetalo”. Toliko kompleksa na jednom mjestu nije dugo viđeno, pa i nisu imali ništa drugo da rade nego da komentiraju izjave Aleksandra Vučića koje nikada nije dao – naveo je Vulin, prenosi portal b92.

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović boravi danas u uzvratnom, službenom posjetu Republici Hrvatskoj, a stigao je na poziv Zorana Milanovića. Nakon sastanka, u Uredu predsjednika Republike Hrvatske održala se konferencija za medije gdje je bilo riječi ponajviše o političkoj krizi koja potresa Crnu Goru.

Milanović je poručio Crnoj Gori da je “svatko tko je treći višak” te da je najbolje baviti se sam sobom.

– Onog trenutka kad se posvetite sami sebi – a posvetiti se sam sebi nije loše, ima svoje kvalitete, introspektivnu snagu, da sad ne idem s poslovicama iz Dalmatinske zagore i Imotskog – tada se bavite sami sobom na konstruktivan način. Tu je svatko tko je treći višak. I Beograd, otvoreno to kažem, a iz niza razloga i Moskva i Bruxelles – kazao je Milanović.

Đukanović i Milanović: Crna Gora je talac nezainteresiranosti EU-a

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Plati kavu uredništvu

EUR