Connect with us

Komentar

KAJIN: ‘Ako netko poznaje razmjer kriminala RBA zadruga, to znam ja’

Objavljeno

-

Ako netko poznaje razmjer kriminala RBA zadruga, to znam ja. Za ove, tobožnje, račune znam od prošlog četvrtka. Kada sam vidio popis odmah sam rekao – Prijavite DORH-u i policiji, ali ne izlazite sa time u javnost jer nekome je u interesu, ili da diskreditira pravičnu borbu RBA oštećenika, ili da se one koji se zalijepe- tuži, komentirao je objavu tajnih računa hrvatske elite kod RBA Grupe, Damir Kajin predsjednik ID – Istarski demokrati.

[ad id=”93788″]

Da li to podmeće PR koji zastupa IDS, a radi iza štetočinske RBA zadruge, ne znam, ali igra sa ovim popisom je preprozirna, dodaje Kajin. Točno je da je bivši pro bono g. Radmana stopirao emisije na HRT-u o RBA, a zastupnike RBA dovodio do Predsjednika Josipovića. RBA zadruge su najveća pljačka kvazi bankarskog sektora u Hrvatskoj, a interesantno je da se konzultantica s pravom proziva, a ove PR koji su iz Istre izvukli kao MOL iz Hrvatske, ne.

A da ne govorimo o konzultantima koji rade sa Končarom (suvlasnikom Glasa Istre), Lagunom…, ali za 5x veće iznose no što ih je primala konzultantica. Sve ovo na kraju me silno podsjeća na IDS-ovu podmetačinu da je Georg List uhapšen u Zagrebu sa drogom. Zanimljivo da je policija Ranka Ostojića sve utvrdila, ali ništa nije smijela poduzeti. I za kraj, ljudi iz IDS-a, ako drže novce drugdje, ne drže u tim RBA zadrugama., zaključio je Kajin

Tajni računi hrvatske elite kod RBA Grupe

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari