Connect with us

Komentar

KAJIN: ‘Ako netko poznaje razmjer kriminala RBA zadruga, to znam ja’

Objavljeno

on

Ako netko poznaje razmjer kriminala RBA zadruga, to znam ja. Za ove, tobožnje, račune znam od prošlog četvrtka. Kada sam vidio popis odmah sam rekao – Prijavite DORH-u i policiji, ali ne izlazite sa time u javnost jer nekome je u interesu, ili da diskreditira pravičnu borbu RBA oštećenika, ili da se one koji se zalijepe- tuži, komentirao je objavu tajnih računa hrvatske elite kod RBA Grupe, Damir Kajin predsjednik ID – Istarski demokrati.

[ad id=”93788″]

Da li to podmeće PR koji zastupa IDS, a radi iza štetočinske RBA zadruge, ne znam, ali igra sa ovim popisom je preprozirna, dodaje Kajin. Točno je da je bivši pro bono g. Radmana stopirao emisije na HRT-u o RBA, a zastupnike RBA dovodio do Predsjednika Josipovića. RBA zadruge su najveća pljačka kvazi bankarskog sektora u Hrvatskoj, a interesantno je da se konzultantica s pravom proziva, a ove PR koji su iz Istre izvukli kao MOL iz Hrvatske, ne.

A da ne govorimo o konzultantima koji rade sa Končarom (suvlasnikom Glasa Istre), Lagunom…, ali za 5x veće iznose no što ih je primala konzultantica. Sve ovo na kraju me silno podsjeća na IDS-ovu podmetačinu da je Georg List uhapšen u Zagrebu sa drogom. Zanimljivo da je policija Ranka Ostojića sve utvrdila, ali ništa nije smijela poduzeti. I za kraj, ljudi iz IDS-a, ako drže novce drugdje, ne drže u tim RBA zadrugama., zaključio je Kajin

Tajni računi hrvatske elite kod RBA Grupe

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari