KAJIN: “Dobro je da je Trump pobijedio”

1

Dobro je da je Trump pobijedio. Dobro je to za SAD, svijet, ali i Hrvatsku. Ono što su Obama i Clinton uradili i rade u Libiji, na Bliskom istoku dobro je da je osuđeno. Možda je to najbolje za Europu koju su Obama i Clinton ugrozili izbjeglicama sa tog prostora.  Obama i Hillary ne da su ugrozili sjever Afrike, Bliski istok, već su potakli seobu naroda koja ugrožava Europu. Europa više nikada neće biti ista. Ono što može biti još opasnije je to što se i Njemačka radikalizirala. U prvih 6 mjeseci u Njemačkoj su migranti počinili 142 000 kaznenih djela ili 780 dnevno. A to plaši.

Dobro je da je Trump pobijedio i zbog slobode i profesionalnosti medija u Republici Hrvatskoj. Takvoj negativnoj kampanji kojoj je Trump bio izložen i u EU i u HR rijetko tko je.

Još jednom se dio novinara pokazao ovisnim, ovisnim toliko nalik istarskom medijskom prostoru koji je najneslobodniji u HR.

“Evo vidite kako sam govorio. Sve se potvrdilo”, komentirao je bivši saborski zastupnik Damir Kajin.

facebook komentari

  • Agromentum

    Prije svega je dobro da Clinton nije pobjedila jer bi se sa sigurnošću nastavilo voditi svjetsku politiku kao i prije. Za Trumpa se još ništa ne zna, osim da će promijeniti retoriku, jer, kako će onda bit’ “predsjednik svih Amerikanaca”…