Connect with us

Komentar

KAJIN: ‘SAD se je po neslobodi medija približila Istri’

Objavljeno

on

Samo dvije velike američke tiskovine podržavale su Trumpa, a 57 ih je podržavalo Hillary. Prema The Hillu Hillary je imala 97% medijske podrške, a Trump 3%. Hillary je imala 96% donacija medija, a Trump 4%. Mnogi smatraju da su ovi mediji označili sumrak objektivnosti medija. SAD se  je po neslobodi medija približila Istri. Zato je dobro da je Trump pobijedio. Zbog sloboda koje će ponovo procvasti.

Za Trumpa je glasala američka radnička klasa. To govori da su radnici za njega, a da bi bili mora da je taj milijarder bio korektan do njih. Tko je protiv njega- oni koji neće raditi i mediji koje nije želio financirati, kao što u HR rade političke elite, ali javnim, a ne svojim novcem. Konačno, cijeli politički vrh u HR drži američka ambasada čije je kadrove postavila Hillary Clinton.

Nadalje, Trump simbolizira sve što ovaj IDS nije – da se do milijuna može radom, a ne samo pretvaranjem javnog u privatno i varanjem sirotinje gdje se kupuje za 1, a potom preprodaje za 100. Bit je da bi se trebala promijeniti zlokobna politika Obame i Hillary spram Afrike i Bliskog istoka koja je ne samo razorila ta područja, već i destabilizirala Europu. “Sada svi navijamo za njega”, rekao je Obama i časno postupio, komentirao je bivši saborski zastupnik Damir Kajin.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Plati kavu uredništvu

EUR