Pratite nas

Komentar

KAK TO MISLIŠ, IMAŠ DVA TATE I DVE MAME?

Objavljeno

na

„Imati dva tate i dvije mame“ do nedavno je u Hrvatskoj značilo uglavnom to da primjerice rastavljeni muškarac i žena stupe u brak u koji dovedu recimo svatko po jedno dijete iz prethodnih brakova. Tad to dvoje djece „imaju dva tate i dvije mame“. Nedavno se zbila situacija koja proširuje značenje tog izraza.

[ad id=”93788″]

Naime, dva homoseksualna para, jedan muški i jedan ženski, odlučili su prirodnim putem začeti i imati dijete. Dijete se zove, kako je i objavljeno Lucija. Dakle, odsad pa nadalje, na izjavu djeteta „Imam dva tate i dvije mame.“ legitimno je postaviti pitanje „Kako to misliš?“. Zbrka je sljedeća. Dijete doslovno ima samo jednog tatu i jednu mamu. No, nedoslovno ima dva tate i dvije mame. Moguće je da su jedan tata i jedna mama par i drugi tata i druga mama par, ali moguće je i da su tate par i mame par.

No, zašto tu stati? Moguće je da dijete ima recimo 7 tata i 12 mama. Ako kloniranje uznapreduje, moguće je da dijete ima samo jednu mamu ili samo jednog tatu. Itd. No, zamislimo da ta dva homoseksualna para imaju, npr. petero djece. Zar se svi koji se žale na poražavajuće demografsko stanje u Hrvata i svi koji visoko cijene prokreaciju prirodnim putem i imanje više od dvoje djece po „paru“ ne bi trebali diviti tim parovima, tj. roditeljima tih zamišljenih petero djece. Zašto? Jer petero djece dva homoseksualna para demografski obnavlja Hrvatsku više nego pravilno raspoređenih četvero djece dva heteroseksualna para što je okrutna demografska činjenica.

izv.prof.dr. Kristijan Krkač/Kamenjar.com

lezbo2

[ad id=”93788″]

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Komentar

SPC nije vjerska, nego politička ustanova

Objavljeno

na

Objavio

Vijest kaže kako je srbijanski predsjednik Vučić i u crkvenim krugovima pokušao dobiti saveznike za razgovore s Albancima, ali ni oporba ni SPC ni veći dio srpskog naroda ne pristaje ni na kakve kompromise.

Kad god je riječ o najvažnijim i najosjetljivijim nacionalnim temama s najviše se pozornosti sluša glas Srpske pravoslavne crkve, pa bi neobaviješten promatrač mogao pomisliti da je Srbija izrazito religiozna nacija.

No vjerska odanost Crkvi u narodu gotovo je zanemariva u usporedbi s političkom moći te kultne institucije koja je odigrala sramotnu huškaču ulogu i u agresiji na Hrvatsku.

Beogradski list “Blic” u deset je gradova proveo istraživanje prema kojem “tek svaki sedmi vernik kaže da u crkvu ide redovno, a isti je broj onih koji uopšte ne idu u Božji hram”.

A Arsenije Arsenijević, starješina Vaznesenjske crkve u Beogradu, na čijem području ima 20.000 ljudi, kaže da na nedjeljno bogoslužje dođe oko 200 ljudi, dakle, svaki stoti stanovnik.

I odbijanje suradnje s Vučićem u razgovorima s Kosovom pokazuje staru istinu – Srpska pravoslavna crkva u kojoj vjernika gotovo i nema nije vjerska nego politička ustanova.

Milan Ivkošić / Večernji list

 

Crna Gora je shvatila što je SPC, ali ne i Hrvatska

 

 

Bujica objavila fotografiju: Patrijarh SPC Irinej s četnicima u okupiranom Žitniću kod Drniša!

 

 

 

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Komentar

Zaposlenici Grada Pule darovali krv, ali ne i Boris Miletić!

Objavljeno

na

Objavio

Grad Pula je, kao društveno odgovorna javna uprava, zajedno s Gradskim društvom Crvenog križa i ove godine sudjelovao u akciji darivanja krvi u povodu Svjetskog dana darivatelja krvi. U akciji koja je organizirana u prostorijama Komunalne palače do 14,00 sati 42 osobe pristupile su darivanju, od kojih je sposobno za darivanje krvi bilo 38 osoba.

Krv je donirao i zamjenik gradonačelnika Grada Pule Robert Cvek, i predsjednik Gradskog vijeća Grada Pule Tiziano Sošić koji su svojim primjerom doprinijeli hvalevrijednoj akciji.

„Drago mi je što smo dio ove akcije, što ovom humanom gestom, pokazujemo osviještenost o potrebi darivanja krvi“, kazao je zamjenik gradonačelnika Robert Cvek.

Gradonačelnik Boris Miletić, usprkos isticanju osviještenosti od strane njegovih najbližih kolega, ipak nije sudjelovao u akciji darivanja krvi, što je vrlo čudno, a posebno kada se uzme u obzir da na službenoj web stranici Grada Pule, povodom akcije darivanja krvi, stoji:

”Jednom dozom krvi mogu se spasiti tri života. Grad Pula zato ovu akciju želi učiniti tradicionalnom te je održati i dogodine povodom Svjetskog dana darivatelja krvi.”

Gradonačelnik Boris Miletić nije darovao svoju krv, usprkos jasnom isticanju Grada Pule da se tako mogu spasiti tri života. Njegov motiv ostaje nepoznat, pišu Ivijesti.hr

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari