Connect with us

Komentar

KAK TO MISLIŠ, IMAŠ DVA TATE I DVE MAME?

Objavljeno

on

„Imati dva tate i dvije mame“ do nedavno je u Hrvatskoj značilo uglavnom to da primjerice rastavljeni muškarac i žena stupe u brak u koji dovedu recimo svatko po jedno dijete iz prethodnih brakova. Tad to dvoje djece „imaju dva tate i dvije mame“. Nedavno se zbila situacija koja proširuje značenje tog izraza.

[ad id=”93788″]

Naime, dva homoseksualna para, jedan muški i jedan ženski, odlučili su prirodnim putem začeti i imati dijete. Dijete se zove, kako je i objavljeno Lucija. Dakle, odsad pa nadalje, na izjavu djeteta „Imam dva tate i dvije mame.“ legitimno je postaviti pitanje „Kako to misliš?“. Zbrka je sljedeća. Dijete doslovno ima samo jednog tatu i jednu mamu. No, nedoslovno ima dva tate i dvije mame. Moguće je da su jedan tata i jedna mama par i drugi tata i druga mama par, ali moguće je i da su tate par i mame par.

No, zašto tu stati? Moguće je da dijete ima recimo 7 tata i 12 mama. Ako kloniranje uznapreduje, moguće je da dijete ima samo jednu mamu ili samo jednog tatu. Itd. No, zamislimo da ta dva homoseksualna para imaju, npr. petero djece. Zar se svi koji se žale na poražavajuće demografsko stanje u Hrvata i svi koji visoko cijene prokreaciju prirodnim putem i imanje više od dvoje djece po „paru“ ne bi trebali diviti tim parovima, tj. roditeljima tih zamišljenih petero djece. Zašto? Jer petero djece dva homoseksualna para demografski obnavlja Hrvatsku više nego pravilno raspoređenih četvero djece dva heteroseksualna para što je okrutna demografska činjenica.

izv.prof.dr. Kristijan Krkač/Kamenjar.com

lezbo2

[ad id=”93788″]

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari