Pratite nas

Komentar

KAK TO MISLIŠ, IMAŠ DVA TATE I DVE MAME?

Objavljeno

na

„Imati dva tate i dvije mame“ do nedavno je u Hrvatskoj značilo uglavnom to da primjerice rastavljeni muškarac i žena stupe u brak u koji dovedu recimo svatko po jedno dijete iz prethodnih brakova. Tad to dvoje djece „imaju dva tate i dvije mame“. Nedavno se zbila situacija koja proširuje značenje tog izraza.

[ad id=”93788″]

Naime, dva homoseksualna para, jedan muški i jedan ženski, odlučili su prirodnim putem začeti i imati dijete. Dijete se zove, kako je i objavljeno Lucija. Dakle, odsad pa nadalje, na izjavu djeteta „Imam dva tate i dvije mame.“ legitimno je postaviti pitanje „Kako to misliš?“. Zbrka je sljedeća. Dijete doslovno ima samo jednog tatu i jednu mamu. No, nedoslovno ima dva tate i dvije mame. Moguće je da su jedan tata i jedna mama par i drugi tata i druga mama par, ali moguće je i da su tate par i mame par.

No, zašto tu stati? Moguće je da dijete ima recimo 7 tata i 12 mama. Ako kloniranje uznapreduje, moguće je da dijete ima samo jednu mamu ili samo jednog tatu. Itd. No, zamislimo da ta dva homoseksualna para imaju, npr. petero djece. Zar se svi koji se žale na poražavajuće demografsko stanje u Hrvata i svi koji visoko cijene prokreaciju prirodnim putem i imanje više od dvoje djece po „paru“ ne bi trebali diviti tim parovima, tj. roditeljima tih zamišljenih petero djece. Zašto? Jer petero djece dva homoseksualna para demografski obnavlja Hrvatsku više nego pravilno raspoređenih četvero djece dva heteroseksualna para što je okrutna demografska činjenica.

izv.prof.dr. Kristijan Krkač/Kamenjar.com

lezbo2

[ad id=”93788″]

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Komentar

Glasnović: Bez 4 zborna područja HVO-a mi danas ne bi imali niti Hrvatsku državu niti Federaciju

Objavljeno

na

Objavio

Hrvatska i BiH. Jedinstveno ratište. Hrvatske snage-HV, HVO. Šta tu ne razumiju agitpropovci na partijskim portalima.

 

Glasnović: Zašto je Marksizam koji potiče iz Sotonizma jugozomboidima tako drag?

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Komentar

Davor Ivo Stier: Pavelićev antikomunizam i Titov antifašizam jesu dio naše povijesti, ali ne smiju biti dio hrvatske sadašnjosti i budućnosti

Objavljeno

na

Objavio

Saborski zastupnik i mogući kandidat za novog predsjednika HDZ-a, Davor Ivo Stier, oglasio se povodom Dan sjećanja na žrtve svih totalitnih režima, te upozorio kako svaki istinski demokrat mora odbaciti totalitarnu ideologiju i propagandu, kako Pavelićevog antikomunizma tako i Titovog antifašizma

-Danas je Dan sjećanja na žrtve svih totalitarnih režima. Europski parlament je izabrao ovaj datum, 23. kolovoza, kao podsjetnik na pakt koji su nacisti i komunisti sklopili prije 80 godina. Iako se ta činjenica rijetko ističe u javnosti, na početku Drugog svjetskog rata, od 1939. do 1941., nacisti i komunisti su imali pakt o nenapadanju.

Nacisti su pakt prekršili 22. lipnja 1941. napadom na Sovjetski savez i tek tada je ovdašnja Komunistička partija započela borbu protiv nacizma, fašizma i Pavelićevog režima, stoji u objavi Davora Ive Stiera na njegovoj službenoj Facebook stranici.

Podsjetio je i na aktivnosti kršćanskih antifašista, pogotovo onih u Istri.

-Puno prije komunista, hrvatski kršćanski antifašisti suprotstavljali su se fašistima u Istri. Među njima Antun Milovan, otac biskupa Ivana i bliski suradnik mons. Bože Milanovića, a kojega su komunisti ubili 1945. Danas se prisjećamo Antuna Milovana, blaženog Miroslava Bulešića, kao i svih nevinih žrtava fašizma i komunizma. Njihova žrtva svjedoči o istinskoj ljubavi prema slobodi, o kršćanskom i demokratskom suprotstavljanju svakom totalitarnom režimu i ideologiji. Totalitarizam se ne može opravdati pukim suprostavljanjem drugom totalitarizmu, bez iskrenog zalaganja za slobodu i demokraciju, podsjeća Stier.

Na koncu upozorava kako će svaki istinski demokrat odbaciti totalitarnu ideologiju i propagandu, kako Pavelićevog antikomunizma tako i Titovog antifašizma.

-Zato će svaki istinski demokrat odbaciti totalitarnu ideologiju i propagandu, kako Pavelićevog antikomunizma tako i Titovog antifašizma. Iako međusobno suprotstavljeni, ti su diktatori i njihovi režimi bili negacija slobode. Oni jesu dio naše povijesti, ali ne smiju biti dio hrvatske sadašnjosti i budućnosti. Jer je suverena i demokratska Republika Hrvatska stvorena na temelju volje hrvatskog naroda za slobodom i pobjedom hrvatskih branitelja u Domovinskom ratu, zaključuje Stier.

R.H.

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari