Pratite nas

Pregled

Kako je Ivan Zvonimir Čičak raskrinkao Ivu Josipovića!

Objavljeno

na

Ivan Zvonimir Čičak, predsjednik HHO-a govori o Josipovićevom sukobu interesa, Goranu Radmanu i spornom ugovoru HRT-ZAPM, vrijednom više od 67 milijuna kuna, koji je u ponedjeljak proguran silom, na telefonskoj sjednici Nadzornog odbora HRT-a!

[quote by=”Čičak”]”Dok je Ivo Josipović svirao klavir u generalštabu JNA, ja sam ‘svirao klavir’ u komunističkom zatvoru!”[/quote]

Zašto se Josipović boji Kolinde Grabar Kitarović? Što Čičak misli o govoru Ive Josipovića u šumi Brezovica na tzv. Dan antifašističke borbe? Kako to da je aktualni predsjednik kampanju započeo u šumi, pozdravom “drugaricama i drugovima” i obračunom s “kvislinzima i domaćim izdajicama”!? Zašto je Frankfurter Allgemeine Zeitung Hrvatsku označio kao državu u kojoj još uvijek vladaju komunistički moćnici?

Za Bujicu govore: Gordan Malić, Ilko Čimić, Jasen Mesić i dr. Zlatko Hasanbegović

SPECIJAL POVODOM DANA DRŽAVNOSTI!
Gledajte Bujicu na 10 televizija u Hrvatskoj i BiH!

REDAKCIJA BUJICE SVIM HRVATICAMA I HRVATIMA, A NAROČITO HRVATSKIM BRANITELJIMA ŽELI SRETAN DAN DRŽAVNOSTI!

VB/kamenjar.com

facebook komentari

Sponzori
Komentiraj

Pregled

VIDEO! Bujica objavila snimku cijele komemoracije iz Lisinskog!

Objavljeno

na

Objavio

U specijalnom izdanju Bujice, u srijedu navečer na Z1 i partnerskim televizijama u Hrvatskoj i BiH, emitirana je snimka komemoracije za generala Slobodana Praljka.
Komemoracija je održana u ponedjeljak 11. prosinca, a Bujica donosi u cijelosti govore generala Stanka Sopte i Pave Miljavca, prof. dr. Miroslava Tuđmana, kao i upečatljive scenske nastupe Zlatka Viteza i Dragana Despota te ženskih klapa iz Mostara i Čapljine Narente i Drače.
U emisiji je puštena i propovijed vojnog ordinarija, biskupa Jure Bogdana sa mise zadušnice za generala Praljka, iz jarunske Crkve Sv. Mati Slobode.

facebook komentari

Nastavi čitati

Pregled

Ruža Tomašić: Moramo se odreći komunističkog nasljeđa koje se propagira i u ovom domu

Objavljeno

na

Objavio

Na plenarnoj sjednici u Strasbourgu jučer se raspravljalo se o zabrani nacističkih i fašističkih simbola i slogana u cijeloj Europskoj uniji.

Zastupnica u Europskom parlamentu i dopredsjednica Hrvatske konzervativne stranke Ruža Tomašić istaknula je da nacistički i fašistički simboli ne smiju biti dobrodošli u javnom prostoru.

Moramo učiniti sve što je u našoj moći kako bi građani postali u potpunosti svjesni grozota koje ta ideologija predstavlja i odrekli se njezina nasljeđa. Isto moramo učiniti i s komunističkim nasljeđem koje se, nažalost, nerijetko slavi i propagira, pa i u ovom domu. No, da bismo građane mogli uspješno uputiti na sve prednosti demokracije, moramo i sami vjerovati u nju. Europska unija u posljednjih je 20 godina više puta pokazala da priznaje demokratske procese samo onda kad joj se sviđa ishod – rekla je Ruža Tomašić.

Pokušaj da se s europske razine mijenja nešto što nije prošlo kroz nacionalne parlamente također je izigravanje demokracije. Unatoč plemenitim namjerama, opasno je građanima slati poruku kako je u redu zaobilaziti procedure i nametati svoju volju bez demokratskog legitimiteta. To je, vjerovali ili ne, prvi korak prema novom totalitarizmu – dodala je.

Na kraju je istaknula činjenicu da je u ime komunističke ideologije živote izgubilo neusporedivo veći broj osoba nego u ime fašističke i nacističke ideologije te da smatra skandaloznim to da u navedenu raspravu nije uključen i komunizam, piše Večernji list

facebook komentari

Nastavi čitati
Sponzori

Podržite nas

Podržite našu novu facebook stranicu jednom sviđalicom (like). Naša izvorna stranica je uslijed neviđene cenzure na facebooku blokirana.

Komentari