Connect with us

Kako je Maras o Todoriću govorio nekad a kako govori sad

Published

on

MINISTAR poduzetništva i obrta Gordan Maras drastično je promijenio mišljenje o načinu poslovanja Ivice Todorića i Agrokora, u odnosu na vrijeme kada je bio opozicijski saborski zastupnik SDP-a.

Maras: volio bih da DORH objasniti svoju procjenu zgrade u SiskuMaras je s oduševljenjem komentirao Todorićevo preuzimanje Mercatora, jer smatra da će od toga koristi imati, između ostalog,  i sektor malog i srednjeg poduzetništva.
“To je veliki uspjeh hrvatskog gospodarstva, ali prvenstveno Agrokora. Čestitam i Agrokoru i Ivici Todoriću, koji je postigao veliki poduzetnički uspjeh, proširio svoju kompaniju na regionalno tržište i stvorio regionalnog lidera u maloprodaji”, izjavio je Maras.
No, dok je bio opozicijski saborski zastupnik SDP-a, očito je bio bolje informiran kako Todorić posluje, i kakve to efekte ima na sve koji imaju nesreću raditi s Agrokorom.
“Konzum može platiti 300 tisuća eura za boravak Onura i Šeherezade u Zagrebu, dok svoje dobavljače ne plaća u roku”, izjava je saborskog zastupnika Gordana Marasa iz 2010. godine.
Na optužbe je tada reagirao i sam Todorić, kojeg su zasmetali komentari o njegovom poslovanju.
“Netko im je dao mogućnost da govore i oni govore. Oslobode se i svašta pričaju. Jadni ljudi”, odgovorio je tada Todorić.
Maras je, u međuvremenu, očito shvatio poruku.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari