Connect with us

Kako osporiti bilo koji ”zakon” koji je donio ”sabor” i potvrdio ”predsjednik”

Objavljeno

-

Kako je i ”sabor” pretvoren u tvrtku, prisiljeni su koristiti nezakonit pečat pri ovjeri dokumenata.

Kada momci i djevojke u ”saboru” izglasaju neki zakon, kresnu na njega pečat. Pa onda ”predsjednik” države amenuje taj ”zakon”.

Onda taj ”zakon” objave u narodnim novinama, i kažu da stupa na snagu za osam dana. Zašto baš 8 dana? Zašto ne odmah?

ZATO ŠTO JE TO PONUDA ZA ZASNIVANJE UGOVORNOG ODNOSA, PRERUŠENA U ZAKON.

Razmislite malo. Zašto je rok za osporavanje npr. rješenja o ovrsi osam dana? Zato što to nije rješenje, nego je ponuda koju možete prihvatiti, uvjetno prihvatiti i odbiti.

Tih famoznih osam dana stavljeno nam je pod nos, kao i sve ostalo, da sami to vidimo ako marimo pogledati. Pa ako čak i pitate nekog od političara koji misli da ima pravo donositi bilo kakve ”zakone” za bilo koga ”zašto osam dana?”, ti isti političari neće znati odgovoriti, ili će se pozvati na neki ”zakon” koji kaže da ”zakon” stupa na snagu za osam dana. Ali neće znati pozadinu tih osam dana i zašto su oni tu.

Bitno je i naglasiti da ”zakon” postaje pravomoćan osmi dan nakon objave u narodnim novinama, a što je dokaz da su svi, ama baš svi obaviješteni o tom ”zakonu”, i da ne možete reći da za njega niste znali ili da niste pravilno i pravodobno obaviješteni. Donošenje ”zakona” je upravni postupak i zbog toga jer se odnosi na sve “građane”, svi “građani” su implicirane stranke u tom postupku pa makar bio “zakon o ptičjem rezervatu”. Mišljenja smo da ako iti jedan “građanin” uputi primjedbu da onda zakon ne može biti pravovaljan, u najmanju ruku za onoga koji ga je osporio, jer se svaka stranka u postupku mora složiti, slično kao kod izdavanja građevne dozvole.

Osam dana je tu zato da netko može osporiti taj ”zakon” ako mu se ne sviđa, jer sama činjenica da ste za nekoga glasali, ili niste za toga glasali, ili niste glasali uopće, nije dovoljna da taj ”zakon” bude primjenjiv na onoga koga ONI IMPLICIRAJU da zahvaća – osim ako ne dobije pristanak. A taj pristanak se dobiva šutnjom, i dobiva se gotovo uvijek. I to zato jer se u školi ne uče prava čovjeka već prava građanina – a to je zato jer korporaciji treba lova, pa ne bi bilo zgodno da djecu uče u školama kako svoja prava čovjeka prakticirati.

Šutnja je pristanak, kako smo to već jedno 2014 puta ponovili kao papagaji na našoj edukativnoj platformi.

Neosporena tvrdnja (”zakon”) nekako postane istina, ili bolje rečeno iluzija o kojoj smo se svi složili, makar može biti neistina od početka.

Dakle – unutar tih 8 dana moguće je poslati jednu jedinu rečenicu preporučenim pismima s povratnicom ”saboru” i ”predsjedniku”:

Zbog nezakonitog pečata kojim je ovjeren, a prema ZAKONU O PEČATIMA I ŽIGOVIMA S GRBOM REPUBLIKE HRVATSKE i PRAVILNIKA ZA PRIMJENU ZAKONA O PEČATIMA I ŽIGOVIMA S GRBOM REPUBLIKE HRVATSKE, a i zbog toga što mi se ne sviđa, osporavam i ne prihvaćam ovaj Vaš ”zakon” (navesti naziv zakona). 

istinaŠah mat. Stvorili ste si zakonski temelj za osporavanje bilo čega što piše u tom ”zakonu”, i zakonski temelj da protiv odgovornih, dakle svih onih koji sjede u ”saboru” i protiv samog ”predsjednika” podnesete tužbe s odštetnim zahtjevima, uključivo ali ne ograničavajući se na odgovarajuće kaznene prijave zbog lažnog predstavljanja ako Vam se da zezati s pravnim fikcijama i psihopatima (vidi članak Psihopati među nama) koji misle da imaju pravo vladati nad čovjekom koji je stvoren kao muško ili žensko.

To se može napraviti za bilo koji ”zakon” koji su ikada donijeli i pečatirali nezakonitim pečatima, jer to znači da su ti ”zakoni” ništavni i bezvrijedni ab initio.

Kula je to velika, ali ipak samo kula od karata. Istina je uvijek jednostavna.

Mjesecima razmišljali, tjednima razgovarali, i ovaj članak temeljem zdravog razuma napisali Valter i Dražen.

Zvono-Istine.org

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari