Kako pobijediti Ivu Josipovića?

3

Jedini način da se Josipovića pobijedi, ili da mu se barem značajno suprotstavi, je, naravno, onaj koji vodi građane iz toplih domova na birališta.

ivo josipovicNe zaboravimo da će u 12. mjesecu, kada bi se trebao održati prvi krug predsjedničkih izbora, biti zima te da će samim time manje građana izaći na glasovanje, što također odgovara aktualnom predsjedniku.

Ukoliko se ponovno, kao prije pet godina, dogodi da nam šefa države izabere trećina hrvatskih građana s pravom glasa, dakle, mislimo na one koji su izašli na glasovanje i glasovali za Josipovića, dok pola Hrvatske sjedi doma i očajava zbog toga, doista nemamo razloga buniti se, tada bi, kao i prije pet godina, dobili što smo i zaslužili.  A što smo to dobili prije nešto manje od pet godina?

Predsjednika koga u stvarnosti podržava tek trideset posto hrvatskih građana, i građane koji se bune zbog nečega što su si većinom sami krivi.

Ivana/tinolovkanews

facebook komentari

  • Ima još jedan veliki razlog zašto Ivo Josipović želi pobijediti, a taj je da ima frustriranih i razočaranih hrvata, osobito u Dijaspori, koji od uha do uha jedan drugome govori: ako Josipović pobijedi, da će se oni ispisati iz hrvatstva. To je upravo to što hrvatski antifašisti i žele, a to je da je što manje Hrvata. Što hrvatski antifašisti nisu uspijeli pobiti Hrvata za vrijeme WW2 i poslije njega, to sada žele nadoknaditi putem glasanja. Zato upućujem:

    MOLBA SVIM HRVATIMA – NE DAJITE SVOJ GLAS IVI JOSIPOVIĆU NA SLIJEDIĆIM PREDSJEDNIČKIM IZBORIMA!!!
    Otporaš.

  • Ima i toga, ako Josipović pobijedi i ja ću malo ohladit 🙂

  • peppermintt

    znaš da nećeš 🙂