Connect with us

KAKO SE AMERIČKI DOMOLJUBI SUPROTSTAVLJAJU REPRESIJI I NELEGALNIM FEDERALNIM ZAKONIMA

Objavljeno

on

Čitajući u novinama proteklih dana kako Federalna vlada pljačka i financijski iscrpljuje Županije s Hrvatskom većinom palo mi je na pamet da vam prepričam jedan tekst i video koji je ovih dana iz istoga razloga aktualan u Americi. Naime, o čemu se radi:

Rancher Cliven Bundy gestures at his home in BunkervilleRadi se o dvije Amerike, one Washingtonske (imperijalističke) pod kontrolom financijske (wal-streetske) i one koja nas zanima, Amerike običnog radnog naroda koja se nalazi u istoj situaciji kao i ostali narodi pod stalnim pritiskom poreza, nameta i gušenja svih vrijednosti Bogom kreiranih.

Mjesto radnje je Nevada (Las Vegas), pustinjsko područje, tradicionalno poznato po uzgoju poludivlje stoke koja pase po siromašnom travastom području.

Od 53 farmera-stočara ostao je samo jedan, junak naše priče, Cliven Bundy s obitelji. Ostao je jedini jer nikada nije prihvatio plaćanje ilegalne takse za ispašu koju je “izumila” neka federalna organizacija argumentirajući svoj neposluh: “da bi on mogao dugovati jedino svojoj državi Nevadi…”

To natezanje sa federalcima (Washingtonom) traje od 1993 godine, Bundy je jedini ostao jer nije plaćao taxu, a svi ostali farmeri su otišli u stečaj i izgubili farme. Federalci su mu odrezali porez na iznos od 1.5 miliona dolara, što bi ga, kada bi samo dio platio, bacilo u bankrot i stečaj.  Želeći utjerati dug, Washigton je poslao 200 specijalaca naoružanih do zuba da zapljene stoku i tako naplate dug!

No međutim obitelj Bundy, prvenstveno sinovi, se suprotstavljaju a u pomoć im priskače i lokalno stanovništvo! Pogledajte video uradak:

 


Kao što znate u USA svaka država ima legalno pravo organizirati naoružane narodne policije, Kada se pročulo da ‘federalci’ vrše nasilje nad obitelji Bundy te narodne policije su pohitale u pomoć zemljacima. Neki su pristigli čak i iz Texasa, Kalifornije…,

UBRZO se 200 federalaca našlo okruženo sa 500 narodnih patriota koji su ih držali na nišanu snajpera i ostalih oružja!!!!

Federalcima je zagustilo PA SU SE “JUNAČKI” POVUKLI!!!! Stoka je bila vraćena rančeru kao što vidite u ovom videu:

Skoro pa nevjerojatno reklo bi se da se radi o nekom kaubojskom filmu, Ali NE, to je ona izvorna prava Amerika, koja će konačno svrgnuti svjetske imperijaliste

Pokret otpora Bundy Rancha je posadio dobro sjeme u dobroj zemlji, te će imati mnogo dobrih plodova u nadolazećim vremenima.

 

 “Priča” o Bundyima se čini jako ohrabrujućom, možda njihov primjer budu slijedili i neki drugi farmeri/seljaci u drugim zemljama!Cleuna/kamenjar.com

 

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari