Connect with us

Komentar

Kakva je razlika između Tomislava Ćorića i Kreše Beljaka?

Objavljeno

-

Krešo Beljak N1 isječak

Nakon što je opskurni Telegram objavio „senzacionalnu vijest“ o navodnoj krivnji ministra Tomislava Ćorića u aferi vjetroelektrane Krš-Pađene, zbog čega je pala Kninska kraljica Josipa Rimac, javio se veliki poštenjak Krešo Beljak s ironičnim twitom.

Ni manje ni više uspoređuje Tomislava Ćorića sa samim sobom, a svakom dobronamjernom promatraču je jasno kao dan da je ta usporedba apsolutno neodrživa. Krešo Beljak pravomoćno je osuđen na 8 mjeseci zatvora zbog provala u automobile pri čemu je koristio pajser kao alat, a tijekom tih kokošarskih kriminalnih radnji otuđio je auto radio, pa čak i jednu trenirku, kako su u to vrijeme izvjestili mediji.

Piše: Kazimir Mikašek-Kazo

Evo što je o tom slučaju obznanjeno u Bujici i na Maxportalu:
Krešo Beljak osuđen je na 8 mjeseci zatvora zbog teške krađe!

„KREŠO BELJAK, Milanovićev kandidat za potpredsjednika Vlade, nije provalio samo u jedan automobil, nego je opljačkao jednu cijelu ulicu. Krao je u 2 po noći, a iz automobila nije uzimao samo auto-radija, nego i slavine, audio-kazete i sunčane naočale, a jednoj gospođi ukrao je 500 kuna i gornji dio trenirke marke “Fila!

I takav čovjek u budućnosti bi trebao voditi poljoprivredni sektor Milanovićeve Vlade te upravljati našim vodama, šumama i milijardama iz europskih fondova“!

Takav čovjek danas se sprda s Tomislavom Ćorićem! „Pajseraš“ je i dan danas ‘zaljubljen’ u svog vožda i idola Zorana Milanovića, a kad Zoki šuti barem pola sata to se u Hrvatskoj zove „Pola ure kulture“!

Dakle, protiv Tomislava Ćorića još uvijek nije podignuta čak ni optužnica, vode se tek istražne radnje i u tome je razlika između bivšeg osuđenog kriminalca Beljaka i današnjeg „kriminalca“ Ćorića.

S obzirom da svjedočimo brutalnoj rušilačkoj harangi protiv ove vladajuće većine, ovu senzacionalnu vijest bez sumnje možemo staviti u paket anarhističkog modusa operandi, a nije ni malo slučajno da je meta tog sofisticiranog napada ministar Ćorić koji slovi kao najbliži suradnik Andreja Plenkovića. Zna se čija se glava traži?

Ne prejudicirajući ni krivnju ni nevinost Tomislava Ćorića, uz napomenu da ipak treba poštivati presumpciju nevinosti što u Beljakovom slučaju nije slučaj, jer bio je kriv i osuđen, ipak s rezervom treba uzeti iskaz krunskog svjedoka Domagoja Validžića koji tereti ministra Ćorića.

Kada čovjek iz životnog obilja, gotovo na samom vrhu političke moći padne u „prdekanu“, kako to iskustveno zna Krešo Beljak, tada je u očaju pokajanja zbog daška slobode koja je ipak najveći Božji dar, spreman pjevati i ono što zna i ono što ne zna. Ljudi su pod prisilom zatvora bili spremni priznati i izmisliti baš sve, samo kako bi se domogli slobode. Famozni institut svjedoka pokajnika mnogima je osigurao blage ili uvjetne presude, a mnogi su kao takvi sudjelovali u klasičnim političkim progonima protiv svojih dojučerašnjih prijatelja i suradnika.

Istragu protiv Tomislava Ćorića treba uzeti s krajnjom rezervom i prepustiti istražnim i pravosudnim tijelima na daljnje postupanje, a ako se pravomoćno ispostavi da je Ćorić kriv pa završi u Remetincu, tada mu Krešo Beljak može slobodno donijeti auto radio na dar kojih još uvijek po njegovom priznaju ima na svom lageru. Ovdje se postavlja opravdano pitanje? Je li se Krešo Beljak uopće riješio pajsera, ili to radi i nadalje, ali ovaj put, zbog lošeg iskustva s policijom i pravosuđem uz znatno veću dozu opreza?

Krešo Beljak
@KBeljak

·
Feb 15, 2022
Jebiga tć, izgleda da ćemo uskoro biti “braća” kriminalci. Ti i ja. Neka si ti, napuhani, iskompleksirani, provincijski wannabe šminkerčiću, mene nazivao obijačem i osuđivanim provalnikom. Sjećaš se? Baš ti, ljudska i moralna, bezgrješna “veličino”.

Krešo Beljak
@KBeljak

Ako se ne nađe nitko da ti nosi kolače u Remetinec, ja ću, nisam zlopamtilo. A ukoliko ti ne bude do kolača, mogu ti dofurat i koji rabljeni auto kazić, ima ih još na lageru. Za današnje aute ne pašu, ali u prdekani bi ti mogli dobro poslužiti.

Kazimir Mikašek-Kazo

* Stajališta i mišljenja iznesena u kolumnama osobna su mišljenja njihovih autora i ne moraju nužno odražavati stajališta portala

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas