Connect with us

Komentar

Kakva sramota za Njemačku državu!

Objavljeno

-

Zamislite do čega jedan jadni čovjek, marioneta Kremlja dovodi Njemačku…

U Njemačkoj je obustavljena proizvodnja projektila Taurus, rekao je za Der Spiegel šef tvrtke MBDA koja sastavlja projektile.

“Rakete Taurus više se neće proizvoditi jer obrambena industrija ne smije proizvoditi zalihe bez narudžbi.”

Kakva sramota za Njemačku državu!

Scholz je stvarno zaslužio da mu nijemci daju nogu u dupe, umoče ga u katran ili med, pospu perjem i šutnu preko granice u Rusiju…

Prestaje proizvodnja jednog od najboljih Europskih projektila, jer kažu “nema narudžbi”???

A narudžbi ima, kao i Scholz-ovih laži. Naručila ih je Velika Britanija, koja bi ih kupila i u Ukrajinu poslala svoje Storm Shadowe…..

E u tome i jeste problem i panika, razlog zašto se tako naglo prestaje sa proizvodnjom projektila koji nije niti “omirisao rat i bojišnicu”.

Baš njegovo dokazivanje na bojišnici, učinkovitost i preciznost bi potakla mnoge zemlje da ga kupe od Njemačke.

Strah da bi ga Britanci mogli naručivati konstantno i slati u Ukrajinu i da bi Taurus mogao praviti velike probleme rusima. To je razlog i izmišljotina “nerentabilnosti”…..strah da bi “drug Putin” mogao “zavrnuti uši jadnom Scholzu”.

Zamislite do čega jedan jadni čovjek, marioneta Kremlja dovodi Njemačku…..da se odrekne vrhunskog proizvoda svojih inžinjera, da baci milijune eura uloženih u razvoj projektila zbog svoga privatnog interesa i interesa stranke koja uništava njemačku čast i ponos.

Kakav prozaičan, glup i doslovno nevjerojatan razlog prestanka proizvodnje navodi šef tvrtke MBDA, po Sholzovoj direktivi za artikal koji je jedan od trenutno najtraženijih proizvoda vojne industrije u svijetu!

Domagoj Franić

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari