Connect with us

Politički rentgen

Kakvi nam to ‘zombiji’ vode hrvatsku metropolu?

Objavljeno

-

I gradski i predsjednički budžet pune porezni obveznici, a on će u Zagrebu biti dodatno popunjen enormnim poskupljenjem vode za čega nema baš nikakvog opravdanja. Dakle, građani Zagreba kroz enormna poskupljenja, što je okidača za rast inflacije, plaćaju medije koji zombiziraju i eutanaziraju domovinu.

Osim toga, Tomašević je  ustrojio paravojnu postrojbu gradskih špijuna i detektiva, koji kopaju po kantama za smeće ne bi li identificirali onu zločinačku sirotinju i naplatili im masnu kaznu zato što nemaju zlata za kupovinu enormno skupih Tomaševićevih ZG vrećica. Bildanje cijena i širenje straha, nije ništa drugo nego tihi državni udar s ciljem da se sruši ova država. Dakle, Tomašević političkim poskupljenjima ruši državu, koja mu je omogućila da Zagreb mjesečno uštedi oko 120 milijuna za manje plaćenu električnu energiju i plin.

 

Piše: Kazimir Mikašek-Kazo

 

 

Da je kojim slučajem u Zambiji uhićen vijećnik HDZ-a zbog pokušaja trgovine djecom, naslovnice, na kojima bi bio Plenković kao „capo di banda“,  danima bi histerično vrištale i masovno bi se proizvodile nove interpelacije o smjeni zločinačke vlade. Što bi tek radila Sandra Benčić da je kojim slučajem HDZ-ovac optužen za trgovinu djecom, kao što je optužen vijećnik iz Možemo i gitarista Hladnog piva, koji je iznimno blizak saborskoj zastupnici Ivani Kekin. Ivana Kekin supruga je Mile Kekina, a to je onaj umjetnik iz Hladnog piva s bezvremenskim hitom „Toplo dupe“! Cijeli HDZ bi bio pribijen na stup srama, a „katolička i suverenistička“ desnica bi pala u orgazmički trans od ogromne sreće, jer su eto prokazali zombije u HDZ-u koji su proizvod ratifikacije Istanbulske konvencije! Kada je u pitanju trans rodni vijećnik-vijećnica iz stranke Možemo Noah Kraljević, koji je rođen kao Darija Pintarić, pa je onda, kako se piše, odstranjivanjem dojki i agresivnim hormonalnim terapijama postala muško, vlada medijski zavijet šutnje. Ako se već šuti o nečijoj silnoj i legitimnoj želji da umjesto žensko bude muško, po onoj svoga tijela gospodar, zašto se šuti o optužnici za trgovinu djecom i činjenici da u Kongu i u Hrvatskoj trans rodnim osobama nije dozvoljeno posvajanje djece? A kako se i ne bi šutjelo , kada je zombizirani gradonačelnik Zagreba nedavno javno priznao da je iz gradskog proračuna dodijelio više od 500 000 kuna medijima da mu peglaju lik i djelo. Ovo je Tomašević priznao javno, a koliko soroščad i njihovi mediji dobivaju  tajno za „oslobođenje“ države, nakon što su „oslobodili“ metropolu, taj podatak nam do sada nije poznat? Ono što nam je poznato, jest činjenica da su u svom pohodu na Zagreb i državu dobili preko 12 milijuna eura od razno raznih liberalno genderističkih fondova. U toj medijskoj kasici prasici koja služi za svjetonazorski preodgoj, ispiranje mozga, reketarenje i skrivanja istine od javnosti, debelo participira i buđet njihovog duhovnog vođe predsjednika Milanovića, koji proračun Pantovčaka nemilice troši na kozmetiku za uljepšavanje svoje oronule face!

I gradski i predsjednički buđet pune porezni obveznici, a on će u Zagrebu biti dodatno popunjen enormnim poskupljenjem vode za čega nema baš nikakvog opravdanja. Dakle, građani Zagreba kroz enormna poskupljenja, što je okidača za rast inflacije, plaćaju medije koji zombiziraju i eutanaziraju domovinu. Osim toga, Tomašević je  ustrojio paravojnu postrojbu gradskih špijuna i detektiva, koji kopaju po kantama za smeće ne bi li identificirali onu zločinačku sirotinju i naplatili im masnu kaznu zato što nemaju zlata za kupovinu enormno skupih Tomaševićevih ZG vrećica. Bildanje cijena i širenje straha, nije ništa drugo nego tihi državni udar s ciljem da se sruši ova država. Dakle, Tomašević političkim poskupljenjima ruši državu, koja mu je omogućila da Zagreb mjesečno uštedi 120 milijuna za manje plaćenu električnu energiju i plin.

O tome je vrlo argumentirano govorio ministar Davor Filipović!

Tomislav Tomašević, kao i ostali iz platforme Možemo, gore opisanim medijskim operacijama,  pokušali su uvjeriti javnost kako nemaju veze s uhićenima u Zambiji zbog trgovine djecom. Prije nego što je pijetao zakukurikao Tomašević se odrekao trans rodnog-rodne Noaha Kraljevića i sve bi bilo normalno da mu gradonačelnik  i njegov pas Boško Buha nisu izrazili iskrenu sućut  kada je Noahu „preminuo“ njegov kućni ljubimac. Jesu li zajednički održali svečanu pseću komemoraciju uz nastup Hladnog piva za sada nam nije poznato!?

Ova tragikomična situacija u Zagrebu, svim silama se želi preliti na cijelu Republiku Hrvatsku, a anti ukrajinska koalicija Zorana Milanovića ozbiljno se na slijedećim izborima sprema „osloboditi“ državu. Svi oni zajedno nisu ni slova kazali o trgovačkim profiterima koji naciju tjeraju u očaj brutalnim poskupljenjima. Umjesto prokazivanja trgovačkih profitera, poskupljenja licemjerno koriste za politički obračun i rušenje države. Što skuplje, to je za njih bolje, što veća inflacija za njih je bolje i što više mrtvih Ukrajinaca za njih je bolje!

Mostu, Nini Raspudiću, DP-u, SDP-u, Suverenistima i Zoranu Milanoviću, ne pada napamet optužiti Rusiju za inflaciju i poskupljenja u cijeloj EU, jer u tom slučaju ne bi imali opravdanje za svoja proruska stajališta u Hrvatskom saboru prigodom glasovanja o mogućoj vojnoj pomoći napaćenoj Ukrajini. Svi šute i o zombizaciji ZG-a, jer su sa zombijima u koaliciji!

Kazimir Mikašek-Kazo

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari