Connect with us

Reagiranja

Kakvi to kadrovi danas rade u hrvatskoj Vladi i njezinim institucijama, agencijama, zavodima?

Objavljeno

-

Glasnogovornik Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje - Photo by Sanja RedCat Baljkas - Isječak s facebook covera Nenada Korkuta

Glasnogovornik državne institucije RH uz bok srbijanskim medijima u napadima na Subašića

Cijeli civilizirani svijet ostao je zgranut reakcijom nekih srbijanskih medija koji su golmanu hrvatske nogometne reprezentacije Danijelu Subašiću prebrojavali krvna zrnca.

Srbijanski Telegraf

Priča o Subašićevom porijeklu koja je dirnula i u njegov privatni život, odnosno u vezu s djevojkom s kojom živi, toliko je degutantna da je ignoriranje i izbjegavanje prepričavanja tog ‘novinarskog smeća’ stvar poštovanja prema našem golmanu.

Junak naše pobjede protiv nogometne reprezentacije Danske pokušao je stati na kraj takvim pričama rekavši da je Hrvatska jedina njegova domovina, da je on Hrvat katolik sa svim katoličkim sakramentima i da s ponosom igra za Hrvatsku.

Nažalost nekim u Hrvatskoj to nije bilo dosta pa su nastavili s prebrojavanjem Subašićevih krvnih zrnaca i to na način kakvog se ne bi posramio ni srbijanski ministar Vulin koji je u Hrvatskoj proglašen nepoželjnom osobom zbog svojih verbalnih ispada.

Vrlo ružan udarac ispod pojasa Danijelu Subašiću nije došao iz niti jedne službene srbijanske institucije, ali jest iz one hrvatske. Glasnogovornik Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje i istaknuti član Hrvatske udruge za odnose s javnošću Nenad Korkut na svom je facebook profilu napisao: „Al da Hrvatska ide dalje zahvaljujući Srbinu… neprocjenjivo. Subašić. ❤

Komentar glasnogovornika HZZO-a

Dakle, ako sam Subašić kaže tko je i što je, ako je najmanje pet generacija njegovih predaka rođeno, odraslo i umrlo u Hrvatskoj, kakav motiv ima glasnogovornik jedne vladine institucije da bi prebrojavao krvna zrnca golmana hrvatske nogometne reprezentacije.

Je li njegov motiv u podržavanju ideologije nametnute Memorandumom SANU po kojoj potomci Srba koji su u BiH i Hrvatsku došli prije 500 godina nikad ne mogu biti ništa drugo nego Srbi ili motiv ovog krajnje neciviliziranog čina može biti u pokušaju omalovažavanja hrvatske nogometne reprezentacije!?

Moramo se zapitati zašto glasnogovornik jedne državne institucije pokazuje radost već i zbog mogućnosti da trenutno najveći nacionalni junak ustvari nije Hrvat.

Kakvi to kadrovi danas rade u hrvatskoj Vladi i njezinim institucijama, odnosno agencijama i zavodima? Mogu li oni sav svoj potencijal staviti u službu hrvatskog napretka?

Ivan Andrić/Kamenjar.com

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari