Connect with us

Vijesti

Kalinić – Nisam se odrekao ni Tita, ni Tuđmana pa neću ni Bandića

Objavljeno

-

Pročelnik Ureda za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba Pavle Kalinić bio je gost Novog dana na N1 televiziji.

Govoreći o sigurnosnoj situaciji u Gradu Zagrebu, a vezano uz izvješće SOA-e, kazao je kako bi za Grad Zagreb najveći problem bio da netko upadne u sustav nuklearne elektrane Krško ili u neku od hidrocentrala.

Smatra kako treba podići razinu cyber zaštite.

O osiguranju prostora na Markovu trgu, a vezano uz incident u kojem su izbačene lubenice na plato ispred Banskih dvora, kazao je kako bi prostor oko Vlade trebao biti osiguran.

“Ono što se dogodilo s lubenicama, sigurno se ne bi smjelo dogoditi. To samo pokazuje koliko je Strategija nacionalne sigurnosti nedovoljna kad bilo tko može dovesti kombi s lubenicama i istresti ga pred Vladu”, kazao je Kalinić.

U medijima su se pojavili napisi da se Bandića odriču njegovi najbliži suradnici, među njima i Jelana Pavičić Vukičević i Pavle Kalinić.

“Ja se nisam odrekao ni Josipa Broza Tita, ni Franje Tuđmana pa ne vidim zašto bih se odrekao Milana Bandića”, kazao je Kalinić.

Na pitanje namjerava li se angažirati na lokalnim izborima, odgovara: “Kad meni ovaj mandat završi, ja ću imati preko 64 godine, a ja sam već prije rekao da sam prestar za ovo”.

Kaže kako nikad nije bio član nijedne stranke i kako smatra da ima mlađih i pametnijih od njega koji bi se mogli angažirati oko lokalnih izbora.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari