Connect with us

Pregled

Kanadski Hrvat: Radije ću umrijeti nego maknuti tu ČASNU fotografiju!

Objavljeno

-

Sveučilišni profesor u Torontu Tihomir Janjiček na društvenim mrežama podijelio je fotografiju predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović koja skupa s njim drži hrvatski barjak s prvim bijelim poljem.

Nakon toga, oglasio se sljedećom porukom.

“Vezano za moju fotografiju s Predsjednicom Republike Hrvatske, koristim prigodu zahvaliti se SVIMA na komentarima, bilo pozitivnim ili negativnim.

Želim SVIMA reći, Hrvatski Stijeg sam postavio na OSOBNO DOPUŠTENJE Predsjednice, nakon mog pitanja za dopuštenje! Predsjednica je VIDJELA Stijeg i kako se i na fotografiji dade zamijetiti VLASTORUČNO pridržava Stijeg!

ČESTITAM Predsjednici na njezinom ISKRENOM HRVATSTVU! Ovaj primjerak Stijega je moj osobni primjerak i kupljen je u ZAGREBU, robna kuća „Nama“ i to u vrijeme dok je to bio SLUŽBENI Državni Stijeg RH!

Ovakav Stijeg vije se ispred SVAKE Hrvatske Katoličke Crkve u Kanadi i SAD i nalazi se isto tako unutar Crkvi KRAJ Oltara svake Hrvatske Katoličke Crkve!

Ovaj Stijeg okuplja SVE Hrvate, kako one u Hrvatskoj, tako i u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Crnoj Gori i diljem svijeta gdje god se nalazili Hrvati!

NEĆU maknuti fotografiju s moje Facebook stranice, unatoč zahtjevima određenih osoba i radije ću umrijeti nego maknuti tu ČASNU fotografiju!

Oni koje se ograđuju od toga Hrvatskog Stijega POZIVAM neka SLOBODNO to napišu na mojoj Facebook stranici kao komentar i biti ću im zahvalan!”, napisao je Janjiček na facebooku.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari