Connect with us

Kronika

Kandidat za dopredsjednika ŽO HDZ-a Zagrebačke županije iz tima Željka Turka pretukao gosta kafića

Published

on

Unutrastranački izbori u HDZ-u u Zagrebačkoj županiji poprimaju naznake turske sapunice. Nakon prijetnji smrću bivšem zapovjedniku 151. brigade, Josipu Mahoviću Piniju a koji je u timu Damira Mikuljana s kutijom u kojoj su bile tri zaklane kokoši izgleda da se situacija u cijelosti izmakla kontroli.

Naime, prije nekoliko dana kandidat za potpredsjednika,Tomislav Masten iz tima gradonačelnika Zaprešića, Željka Turka koji se kandidirao za predsjednika Županijske organizacije HDZ-a Zagrebačke županije je nokautirao i prebio Tomislava Šoića prije nekoliko dana u samoborskom lokalu H2O.

Tomislav Šoić je kobnog dana došao u u lokal H2O u Samoboru gdje je zatekao Tomislava Mastena. Kako kažu očevici Šoić je dobacio Mastenu – ” Kaj ti nisi u zatvoru?”. Nakon čega ga je ovaj nokutirao i premlatio. Usljed nastalih ozljeda koji su mogle biti po život opasne Šoića je hitna pomoć odvezla, a policija je došla da napravi uviđaj.

Podsjetimo, Tomislav Masten se sumnjiči u nedavnoj aferi Janaf da je navodno poduzimao neke nezakonite radnje, a na unutarstranačkim izborima u HDZ-u za Zagrebačku županiju kandidirao se potpredsjednika Željka Turka koji se kandidirao za predsjednika, piše Hrvatski Glasnik.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari