Connect with us

Hrvatska

Karamarko: Neće biti novih poreza

Objavljeno

-

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko objavio je kako su se mandatar Tihomir Orešković i njegovi sugovornici u Kitzbuehelu suglasili kako neravnotežu između dohodovne i rashodovne strane proračuna treba smanjiti za 4,5 milijardi kuna, ali bez uvođenja novih poreza.

“Mandatar Orešković i njegovi sugovornici u Kitzbuehelu suglasili su se s time da neravnotežu između dohodovne i rashodovne strane proračuna treba smanjiti za 4,5 milijardi kuna, ali bez uvođenja novih poreza”, napisao je Karamarko na svom profilu na Facebooku.

Istaknuo je i da je odlazak mandatara Oreškovića u Kitzbuehel znakovita promjena u odnosima s međunarodnim poslovnim i financijskim krugovima.

“Četiri godine Milanović se nije ni s kim sastajao, niti se itko s njim htio susresti. Zaduživali smo se po najgorim mogućim uvjetima i tako plaćali cijenu njegove bahatosti”, napisao je Karamarko.

Mandatar hrvatske vlade Tihomir Orešković predstavio je prošli tjedan na zatvorenom sastanku predstavnika investitora i banaka u Kitzbuehelu svoj plan za smanjenje javnog duga.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas