Connect with us

Reagiranja

Karamarko odgovorio Matiću: Jako ću se dobro sjetiti gdje sam bio ’91, a gdje je on bio? (VIDEO)

Objavljeno

on

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko odgovorio je premijeru Zoranu Milanoviću koji ga je danas iz Nove Gradiške pozvao na debatu.

Prije godinu dana sam rekao da je Milanović jedan od vrsnijih stand-up komičara. Nakon tri godine i pol godine neuspjeha, sto tisuća iseljenih ljudi, uz kreditni rejting smeće, niti jednu investiciju, ništa realizirano iz EU fondova, prvi put se spustio broj radnim mjesta ispod 1,2 milijuna… I on bi sada razgovarao – žustar je bio Karamarko. – On to sebi ovako zamišlja: raspisat ćemo natječaj za premijera, a on će biti predsjednik komisije pa će on mene nešto ispitivati – dodao je Karamarko. Naglašava da je za “sve raspoložen” te da će oni doći sa svojim programom i najavom što će napraviti, a Milanovića poziva da dođe sa “rezultatima svoga rada”.

“Nesuvislo, neozbiljno i infantilno”

– TV dvoboj će biti s argumentima i s programom. Mi sa svojim, a on s onim što je napravio. I mi ćemo odlučiti kada će to biti, ako će biti – kazao je Karamarko te dodao da razmisliti hoće li će “uopće moći naći sat vremena za njega”. Opisao je i kako zamišlja debatu s Milanovićem te poručio da je se ne boji – To će se svesti na ekshibicionizam, u malo uličarskom stilu s njegove strane. Bit će tu puno latinskih sentenci, engleskih citata… Samo ne onoga što je napravio – rekao je Karamarko te dodao da je debata “zadnji čin što mu ti njegovi skupi PR-ovci” predlažu.

– Gle, ništa nisi napravio, sve si upropastio pa probaj se malo na toj personalnoj razini, da oprostite na izrazu, pošorati i potući – opisao je Karamarko razgovor Milanovića sa stručnjacima za odnose s javnošću. – Nesuvislo, neozbiljno i infantilno, ali na sve smo spremni – zaključio je Karamarko.

“Matić neka se brine o svojoj strančici u raspadu

Karamarko je komentirao i izjavu ministra branitelja Predraga Matića da je pravi vođa HDZ-a glavni tajnik stranke Milijan Brkić. – Mi u HDZ-u nemamo vođu, nego predsjednika i to sam ja. Glavni tajnik je glavni operativac i on izvrsno radi svoj posao i moj je prijatelj 22 godine. Matić neka se brine o svojoj strančici u raspadu pa neka ondje vidi tko im je sada šef, tko im je malo manji šef i koliko struja i frakcija imaju – kazao je Karamarko.

Kritizirao je i prekršajne prijave protiv organizatora prosjeda u Savskoj Đure Glogoškog i Josipa Klemma. – To je nešto nevjerojatno. On će podnositi prijavu protiv organizatora prosvjeda braniteljske populacije. Protiv onih koji su stvorili ovu državu, onih koji su ginuli za ovu državu, onih koji su gubili noge i ruke za ovu državu – rekao je Karamarko i dodao da braniteljska populacija mora biti iznimka u ovom društvu te je poručio premijeru da smijeni ministra Matića. – Ne bih podnosio prijavu protiv organizatora – zaključio je predsjednik HDZ-a.

Na opasku ministra Matića da će se predsjednik HDZ-a teško sjetiti gdje je bio 1991. godine, Karamarko je odgovorio protupitanjem: “Ja ću se jako dobro sjetiti, neka se on sjeti gdje je on bio?” Predsjednik HDZ-a rekao je da je bio policijski branitelj te da je bio načelnik policijske uprave. – Odlazio sam i na teren sa specijalcima kada je to bilo potrebno. ’91 sam se bavio nekim specifičnim zadaćama o kojima on nema pojma – kazao je Karamarko.

[ad id=”40551″]

Uvidom u podatke iz registra branitelja, kojeg je javnim učinio upravo Matić, očito je da i Karamarko i Brkić imaju više staža u borbenom sektoru od samog ministra, koji ih sada kritizira.

Matić ima 1127 dana u borbenom sektoru (u MORH-u), Karamarko četiri dana više – 1131 (pri MUP-u), a Brkić 1966 dana (također pri MUP-u). Dodajmo kako Matićev šef, premijer Zoran Milanović, nema ni dana ratnog puta.

brk kar mat mil

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari