Connect with us

Politika

Karamarko se ispričao: ‘Nije u redu to što sam rekao Matiću”.

Objavljeno

-

Ministar branitelja Predrag Matić jučer je gostujući na Hrvatskom radiju nazvao gadljivim i ofucanim u javnosti popularizirano pitanje “gdje si ti bio ‘91.”, ističući da bi javnost i braniteljske udruge trebali gledati u budućnost.

telefonRekao je i da je kao provokaciju doživio to što mu je predsjednik HDZ-a Karamarko, nakon Matićevih tvrdnji da šef HDZ-a nije sudjelovao u ratnim operacijama, poručio “neka se on sjeti gdje je bio” jer je bio zatočenik srpskih koncentracijskih logora.

– Mogu reći da me je Karamarko nazvao i ispričao se da je to rekao u afektu i da svatko zna gdje sam ja bio te da sam prošao i logore. Za mene je to završena priča i bilo bi mi drago da negdje Karamarko to i sam javno kaže – rekao je ministar branitelja Matić u emisiji “Intervju tjedna”.

Novinari Jutarnjeg Lista su kontaktirali šefa HDZ-a Karamarka, koji je  kako kažu, potvrdio da se ministru Matiću ispričao.

Rekao je da, inače, izbjegava tu vrstu razgovora, ali kad je shvatio što je rekao, odmah je drugi dan nazvao Matića.

– Ljudski sam osjetio da nije u redu to što sam rekao, bilo mi je žao i loše sam se osjećao zbog tih riječi. Nazvao sam ga i rekao mu: ‘Čuj, stari, oprosti, znam gdje si bio i znam da je to ostavilo traga na tebi i tvojoj obitelji’ – prepričao je razgovor šef HDZ-a Tomislav Karamarko za JutarnjiList

[ad id=”40551″]

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari