Pratite nas

Komentar

KARAMARKO vs MILANOVIĆ 6:0

Objavljeno

na

Gospodin Tomislav Karamarko pobijedio je druga Zorana Milanovića 5:0, na svim dosadašnjim održanim izborima u vrijeme vlastodržja slučajnog premjera, slučajne države sa slučajnim hrvatskim narodom.

[ad id=”93788″]

Ipak, ona šesta pobjeda je najslađa! Tomislav Karamarko danas punom parom sastavlja novu Hrvatsku vladu, stvorio je parlamentarnu većinu u Hrvatskom državnom saboru, dok drug Milanović pakira krpice, laže više no što je do sada lagao, ako je to uopće moguće. Laž sama po sebi nije tako neobična pojava u političara, ali kad laž postane bolesna i opsesivna onda to postaje stvar psihološke i sociološke analize.

Drug Milanović, u hrvatsko-srpsko-jugoslavenskoj Vladi, okružio se patološkim lažljivcima iz akademije laži srpskog prvaka svijeta u laganju Dobrice Čosića. Fasciniran svojim drugarima, njihovom lakoćom laganja, jednostavno nije mogao pobjeći od one poznate, „s kim si takav si“! I ponovo kažem, laž nije tako neobična pojava, ali kad lažeš štetočinski, kad orkestrirano lažeš na štetu svoje Domovine onda se to zove veleizdajnička laž. Zbog toga je uostalom „Hrvatsko nacionalno etičko sudište“, s punim pravom i s mnoštvom argumenata i osudilo druga Milanovića za veleizdaju, stavljajući ga tako uz bok jednog od 10 najvećih zločinaca u povijesti čovječanstva, uz bok druga Tita. Pa zar Dobrica Čosić nije također učenik i sljedbenik istog zločinačkog demagoga.

Hrvatski narod s pravom od gospodina Karamarka priželjkuje i sedmu pobjedu u ovoj sjanoj pobjedničkoj nizanki. Karamarko ima povijesnu priliku svoja obećanja pretvoriti u djelo, a da je on za to sposoban dokazao je svojom ljudskom veličinom prepuštajući ulogu mandatara g .Timu Oreškoviću.

Naravno, rijeć je o LUSTRACIJI, a malo je mojih tekstova koji zaobilaze tu čarobnu rijeć. Dok je Predsjednica simboličnim izbacivanjem Tita s Pantovćaka šaljući ga u podrume muzejskih prostora napravila prvi korak, Karamarko ima šansu napraviti puno veći i značajniji korak za svjetliju budućnost Hrvatske. LUSTRACIJA, bezbolno mora započeti u novoj Hrvatskoj vladi, sada, odmah, a Hrvatice i Hrvati s pravom to traže. Dakle, ne će se raditi o lovu na vještice, ako Karamarko, koji ipak dominantno utječe na razvoj događaja, u Hrvatsku vladu delegira sposobne mlade ljude koji nikada nisu imali bilo kakav doticaj s komunističkim režimom SKH-SDP-a, niti su bilo kada svojim postupcima naštetili Hrvatskoj. Ne će se raditi niti o prebrojavanju krvnih zrnaca, ako nova Vlada bude sastavljena prema načelima nacionalnog reciprociteta, ne će se raditi ni o revanšizmu, ako sve sastojnice nove vlasti budu „očišćene“ od dokazano nesposobnih kadrova bez obzira iz koje nacije dolazili.

Ne može se i ne smije se dogoditi da Ostoja Ranković-Pendrek bude predsjednik saborskog odbora za nacionalnu sigurnost, ne smije se i ne može dogoditi da Vesna Pusić i dalje preko grbače poreznih obveznika u Hrvatskoj nesmetano lobira za mjesto generalne „spremačice“ u UN-u! Predsjednica, Karamarko i Orešković imaju potpuno legitimno, izborno pravo birati svoj tim prema načelima kompetencija i prema načelima koja su zapisana u rezoluciji 1481 EK, koja govori o osudi komunističkog totalitarizma i osudi sljedbenika te zločinačke ideologije. Ali čak se ne treba oslanjati ni na tu ideologiju, jer sve se može elegantno riješiti kroz kompetencije, životopise, iliti „dosijee“ kako to Karamarko „šaljivo“ kaže.

Čini mi se i to priželjkujem, da onima koji su do sada namjerno rastakali našu dragu Domovinu više ništa ne će biti šaljivo, ako se Karamarko bude držao obećanog.

Lustracijski princip kod sastava Vlade, Hrvatskog državnog sabora, rukovoditelja javnih poduzeća, rukovoditelja porezne uprave, vrha pravosuđa, policije, lustracijski princip u HRT-šupi, može se primjenii odmah bez zakona o lustraciji, bez lova na vještice. Jednostavno, nesposposobne van sposobne unutra, što radi svaka vlast koja dobije izbore poslije mandata najgore Vlade u povijesti neke zemlje. Mislim, za taj logičan posao ne treba imati ni previše hrabrosti. Treba imati puno više pameti i pobijediti one struje koje se tome protive, a ima ih na sve strane, čak i u vlastitim redovima. Kad se lustracijsko princip pokaže djelotvornim alatom za boljitak naše Domovine ne će biti teško kroz izvjesno vrijeme donijeti i zakon o lustraciji cijelog društva i javnog prostora.

Sve pobjede koje je Karamarko do sada izvojevao sa svojim domoljubnim timom pasti će u vodu ukoliko ne dobije ovaj posljednji, epski boj za našu Domovinu. Sve pobjede vrlo brzo se mogu pretvoriti u bolne poraze za cijelu naciju ukoliko nova vlast dozvoli „vladarima“ da i dalje vladaju, dok Banske dvore i Pantovćak pod kontrolom samo nominalno drže domoljubi.

Ako Karamarko ne zna gdje su neuralgične točke hrvatske propasti na koje treba obratiti posebnu pažnju, onda to ne zna nitko. Uvjeren sam, baš zbog tog znanja, zbog tog profesionalnog iskustva donešenog iz svih „vukojebina“ hrvatskih politika, Karamarko je i izabran za predjednika HDZ-a. Izabran je čovjek koji zna i mora napraviti reda uz svekoliku pomoć i znanje gospodina Brkića, odanog domoljuba i još boljeg i poštenijeg hrvatskog branitelja. Ta sinergija domoljublja i braniteljske žrtve u životopisima ovih političkih lidera treba biti garancija kako će se predizborna obećenja glede lustracijei ostvariti. Kad sam spomenuo tim Karamarko-Brkić nisam to učinio slućajno, jer neprijateljske medijske „crvene brigade“ trenutno čine sve kako bi razbili taj pobjednički tandem. Oni obično razbijaju najsposobnije, jer najsposobniji su za njih rak rana i nepodnošljiva činjenica.

Sa sposobnim ljudima koji su stvarali ovu zemlju, s braniteljima koji su branili i obranili Hrvatsku oni se rugaju, nazivaju nas ognjištarima, fašistima, ustašama, klerofašistima, ruljom, uspoređuju ljude s Eichmanom, domove za nezbrinutu djecu uspoređuju s Jasenovcem, na robiju trpaju branitelje, od robije spašavaju udbaše, biskupe nazivaju crnomantijašima. I sve to radili su dok je Hrvatska nezaustavljivo ekonomski tonula u ponor bez dna. Nevjerojatno ali istinito!

Hrvatski narod više ne želi gledati hrvatko-srpsko-jugoslavensku vladu! Ne želimo gledati čak ni njihov odlazak, ne želimo se čak ni veseliti njihovom odlasku, jer oni nisu zaslužili baš nikakve emocije, oni ne zaslužuju ni psovke ni osudu, oni su bili slučajna Vlada koja je namjerno uništavala Hrvatsku. Osobno, ne želim čak komentirati ni Milanoviće posljednji „show“ kod Ace bombardera, jer besmisao ne možeš smisleno ni komentirati.

Kazimir Mikašek-Kazo/Hrsvijet.net

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Komentar

Bošnjaković: Izjave vukovarskog gradonačelnika nisu udar na vrh HDZ-a

Objavljeno

na

Objavio

Ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković u utorak je ocijenio da izjave vukovarskog gradonačelnika Ivana Penave nisu udar na vrh HDZ-a.

“To nije udar na vrh HDZ-a, to je njegovo mišljenje koje je on iskazao i što se toga tiče mislim da treba voditi brigu o stavovima predsjedništva i vrha stranke, a ovo su stavovi ljudi koji žive na tim prostorima”, kazao je Bošnjaković uoči konferencije “Muslimanske zajednice u Europi – prava i dužnosti”.

Vukovarski gradonačelnik Ivan Penava rekao je u ponedjeljak, uoči 21. obljetnice završetka procesa mirne reintegracije hrvatskog Podunavlja, da postoji kontinuitet velikosrpske politike u Hrvatskoj, a Vukovar je “epicentar kontinuirane velikosrpske puzajuće agresije”.

Premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković potom je kazao da će razgovarati s Penavom istaknuvši da Penava nije nadležan za vođenje politike HDZ-a.

“Penava nije nadležan za vođenje politike HDZ-a. U njegovoj nadležnosti su nadležnosti koje se tiču Grada Vukovara”, rekao je Plenković nakon sjednice predsjedništva i nacionalnog vijeća HDZ-a upitan vidi li, kao Penava, konstantnu velikosrpsku agresiju od strane predsjednika SDSS-a Milorada Pupovca.

Prije konferencije o muslimanskim zajednicama u Europi, na kojoj sudjeluje kao predstavnik Vlade za suradnju s vjerskim zajednicama, Bošnjaković je u utorak izrazio žaljenje što je propala nabava vojnih aviona od Izraela.

“U posao s Izraelom ušli smo s najboljim namjerama. Ispostavilo se da se radi problema Izraela i SAD-a taj posao se nije mogao realizirati. Kao što znate nije došlo ni do potpisivanja ugovora, ni do bilo kakvih isplata i s te strane žao nam je da je propalo, ali nije krivnja do nas”, rekao je Bošnjaković.

(Hina)

 

Ivan Penava: U Hrvatskoj postoji kontinuitet velikosrpske politike

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Komentar

Fra Mario Knezović: U Hrvatskoj je u tijeku provjera svih stečenih diploma. Svaka čast. Hoćemo li to dočekati u BiH?

Objavljeno

na

Objavio

U Hrvatskoj je u tijeku provjera svih stečenih diploma. Svaka čast. Hoćemo li to dočekati u BiH?

Možda bi to provijetrilo i relaksiralo stanje napetosti. Sve diplome provjeriti, kupljene i protuzakonito stečene dokinuti. Valjalo bi. Uvijek sam mislio da čovjek kad stekne znanje može do zarade i novca. U BiH je očito drugačije i tko ima novac ima “diplome”.

Jedna Božja zapovijed kaže ne ukradi, a još jedna ne reci lažno svjedočanstvo. Krađa je imat lažnu diplomu, a lažno svjedočanstvo predstavljati se po tituli tako stečene diplome, komentirao je fra Mario Knezović

 

Fra Mario Knezović: Bez kompleksa ovakvim migracijama moramo reći ne

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari