Pratite nas

Komentar

KARAMARKO vs MILANOVIĆ 6:0

Objavljeno

na

Gospodin Tomislav Karamarko pobijedio je druga Zorana Milanovića 5:0, na svim dosadašnjim održanim izborima u vrijeme vlastodržja slučajnog premjera, slučajne države sa slučajnim hrvatskim narodom.

[ad id=”93788″]

Ipak, ona šesta pobjeda je najslađa! Tomislav Karamarko danas punom parom sastavlja novu Hrvatsku vladu, stvorio je parlamentarnu većinu u Hrvatskom državnom saboru, dok drug Milanović pakira krpice, laže više no što je do sada lagao, ako je to uopće moguće. Laž sama po sebi nije tako neobična pojava u političara, ali kad laž postane bolesna i opsesivna onda to postaje stvar psihološke i sociološke analize.

Drug Milanović, u hrvatsko-srpsko-jugoslavenskoj Vladi, okružio se patološkim lažljivcima iz akademije laži srpskog prvaka svijeta u laganju Dobrice Čosića. Fasciniran svojim drugarima, njihovom lakoćom laganja, jednostavno nije mogao pobjeći od one poznate, „s kim si takav si“! I ponovo kažem, laž nije tako neobična pojava, ali kad lažeš štetočinski, kad orkestrirano lažeš na štetu svoje Domovine onda se to zove veleizdajnička laž. Zbog toga je uostalom „Hrvatsko nacionalno etičko sudište“, s punim pravom i s mnoštvom argumenata i osudilo druga Milanovića za veleizdaju, stavljajući ga tako uz bok jednog od 10 najvećih zločinaca u povijesti čovječanstva, uz bok druga Tita. Pa zar Dobrica Čosić nije također učenik i sljedbenik istog zločinačkog demagoga.

Hrvatski narod s pravom od gospodina Karamarka priželjkuje i sedmu pobjedu u ovoj sjanoj pobjedničkoj nizanki. Karamarko ima povijesnu priliku svoja obećanja pretvoriti u djelo, a da je on za to sposoban dokazao je svojom ljudskom veličinom prepuštajući ulogu mandatara g .Timu Oreškoviću.

Naravno, rijeć je o LUSTRACIJI, a malo je mojih tekstova koji zaobilaze tu čarobnu rijeć. Dok je Predsjednica simboličnim izbacivanjem Tita s Pantovćaka šaljući ga u podrume muzejskih prostora napravila prvi korak, Karamarko ima šansu napraviti puno veći i značajniji korak za svjetliju budućnost Hrvatske. LUSTRACIJA, bezbolno mora započeti u novoj Hrvatskoj vladi, sada, odmah, a Hrvatice i Hrvati s pravom to traže. Dakle, ne će se raditi o lovu na vještice, ako Karamarko, koji ipak dominantno utječe na razvoj događaja, u Hrvatsku vladu delegira sposobne mlade ljude koji nikada nisu imali bilo kakav doticaj s komunističkim režimom SKH-SDP-a, niti su bilo kada svojim postupcima naštetili Hrvatskoj. Ne će se raditi niti o prebrojavanju krvnih zrnaca, ako nova Vlada bude sastavljena prema načelima nacionalnog reciprociteta, ne će se raditi ni o revanšizmu, ako sve sastojnice nove vlasti budu „očišćene“ od dokazano nesposobnih kadrova bez obzira iz koje nacije dolazili.

Ne može se i ne smije se dogoditi da Ostoja Ranković-Pendrek bude predsjednik saborskog odbora za nacionalnu sigurnost, ne smije se i ne može dogoditi da Vesna Pusić i dalje preko grbače poreznih obveznika u Hrvatskoj nesmetano lobira za mjesto generalne „spremačice“ u UN-u! Predsjednica, Karamarko i Orešković imaju potpuno legitimno, izborno pravo birati svoj tim prema načelima kompetencija i prema načelima koja su zapisana u rezoluciji 1481 EK, koja govori o osudi komunističkog totalitarizma i osudi sljedbenika te zločinačke ideologije. Ali čak se ne treba oslanjati ni na tu ideologiju, jer sve se može elegantno riješiti kroz kompetencije, životopise, iliti „dosijee“ kako to Karamarko „šaljivo“ kaže.

Čini mi se i to priželjkujem, da onima koji su do sada namjerno rastakali našu dragu Domovinu više ništa ne će biti šaljivo, ako se Karamarko bude držao obećanog.

Lustracijski princip kod sastava Vlade, Hrvatskog državnog sabora, rukovoditelja javnih poduzeća, rukovoditelja porezne uprave, vrha pravosuđa, policije, lustracijski princip u HRT-šupi, može se primjenii odmah bez zakona o lustraciji, bez lova na vještice. Jednostavno, nesposposobne van sposobne unutra, što radi svaka vlast koja dobije izbore poslije mandata najgore Vlade u povijesti neke zemlje. Mislim, za taj logičan posao ne treba imati ni previše hrabrosti. Treba imati puno više pameti i pobijediti one struje koje se tome protive, a ima ih na sve strane, čak i u vlastitim redovima. Kad se lustracijsko princip pokaže djelotvornim alatom za boljitak naše Domovine ne će biti teško kroz izvjesno vrijeme donijeti i zakon o lustraciji cijelog društva i javnog prostora.

Sve pobjede koje je Karamarko do sada izvojevao sa svojim domoljubnim timom pasti će u vodu ukoliko ne dobije ovaj posljednji, epski boj za našu Domovinu. Sve pobjede vrlo brzo se mogu pretvoriti u bolne poraze za cijelu naciju ukoliko nova vlast dozvoli „vladarima“ da i dalje vladaju, dok Banske dvore i Pantovćak pod kontrolom samo nominalno drže domoljubi.

Ako Karamarko ne zna gdje su neuralgične točke hrvatske propasti na koje treba obratiti posebnu pažnju, onda to ne zna nitko. Uvjeren sam, baš zbog tog znanja, zbog tog profesionalnog iskustva donešenog iz svih „vukojebina“ hrvatskih politika, Karamarko je i izabran za predjednika HDZ-a. Izabran je čovjek koji zna i mora napraviti reda uz svekoliku pomoć i znanje gospodina Brkića, odanog domoljuba i još boljeg i poštenijeg hrvatskog branitelja. Ta sinergija domoljublja i braniteljske žrtve u životopisima ovih političkih lidera treba biti garancija kako će se predizborna obećenja glede lustracijei ostvariti. Kad sam spomenuo tim Karamarko-Brkić nisam to učinio slućajno, jer neprijateljske medijske „crvene brigade“ trenutno čine sve kako bi razbili taj pobjednički tandem. Oni obično razbijaju najsposobnije, jer najsposobniji su za njih rak rana i nepodnošljiva činjenica.

Sa sposobnim ljudima koji su stvarali ovu zemlju, s braniteljima koji su branili i obranili Hrvatsku oni se rugaju, nazivaju nas ognjištarima, fašistima, ustašama, klerofašistima, ruljom, uspoređuju ljude s Eichmanom, domove za nezbrinutu djecu uspoređuju s Jasenovcem, na robiju trpaju branitelje, od robije spašavaju udbaše, biskupe nazivaju crnomantijašima. I sve to radili su dok je Hrvatska nezaustavljivo ekonomski tonula u ponor bez dna. Nevjerojatno ali istinito!

Hrvatski narod više ne želi gledati hrvatko-srpsko-jugoslavensku vladu! Ne želimo gledati čak ni njihov odlazak, ne želimo se čak ni veseliti njihovom odlasku, jer oni nisu zaslužili baš nikakve emocije, oni ne zaslužuju ni psovke ni osudu, oni su bili slučajna Vlada koja je namjerno uništavala Hrvatsku. Osobno, ne želim čak komentirati ni Milanoviće posljednji „show“ kod Ace bombardera, jer besmisao ne možeš smisleno ni komentirati.

Kazimir Mikašek-Kazo/Hrsvijet.net

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Komentar

Gordana Zelenika: ‘Blago zemlji koja vas ima …’

Objavljeno

na

Objavio

Još uvjek čujem glas moga oca kako mi govori.
“Ja tebi neću moći pomoći puno u životu, sve ćes morati sama.”

Bila sam peti razred osnovne škole i pitala sam kako to da iako sam odličan učenik ne mogu nikada ići na skijanje.
Ni na more. I zašto mi nemamo vikendicu na moru? I zašto nikada nemamo novaca?
I kako to da živimo u kući bez parketa i nisu dobili stan kao svi drugi?
I zašto je čovjek koji je pogledao našu kuću rekao mami da više nikada ne šalje zahtjeve za kredit jer dobro zna zašto ga neće dobiti?
I zašto je mama plakala?

On mi je tiho objasnio da ja ne moram ovdje ostati.
Da dobro učim, izaberem fakultet u kojemu Partija ništa ne može odlučivati.
I da jednog dana jednostavno odem van.
Daleko odavde.
Život se posložio tako da sam u istinu i otišla.
Gotovo bez pozdrava.
Oni su odlučili da jedan od nas mora preživjeti.
U Zagreb su donijeli moju odjeću i knjige.

I ja sam otišla zadnjim PAN American letom u New York.
Oni su ostali na milost i nemilost Četnicima i
JNA koji su nemilice tukli moj Osijek okružen sa tri strane.
Godine na rubu gladovanja, učenje na stranom jeziku po 12 sati dnevno,
na socijalnoj margini u novoj zemlji.
Tuđoj.

Neizvjesnost hoću li ikada više vidjeti svoje najdraže.
Prosvjedi, davanje zadnjih dolara doslovno odvojenih od usta..
Košmar.
Negdje tamo na drugom kontinentu stvarala se moja Hrvatska.
Na krvi moje braće, mojih prijatelja.

Naučila sam u stranoj zemlji podignuti glavu.
Biti ponosna na svoje ljude,
na svoju zemlju.
Iako mi je strana zemlja dala ogroman osjećaj slobode, nagradila sve moje napore i otvorila bezbroj mogucnosti, u srcu je ostala bol.
Za slikama moga djetinjstva.
Za poznatom mirisom kuće i majke.
Za mojim ljudima.
Neopisiva je to bol.
Zna ju samo onaj tko ju je na ovaj način osjetio.
Emigrant.

Vratila sam se očekujući je ponosnu i sretnu !
Lijepu kao u snovima.
Dočekala me tužna, opljačkana, sa ljudima pognutih glava, osramoćenim pobjednicima gurnutim na margine društvenog života.
A tamo gore, neka stara poznata pjesma.
Ona sa početka priče.
Neki čudni ljudi na krivim mjestima.
Poznata su mi bila imena stranaka, ali ono sto govore nikako se sa tim imenima više se nije moglo povezati.
Tko je ovdje sada moj?
Je li itko?
I zašto svi šute kada je tamo, odakle dolazim, bilo sasvim normalno da se pobunimo radi
širine plaže koju su nam obećali a nisu napravili??
I onda jasno i glasno čujem jedno ime
koje jasno i glasno
uz odobravanje svih koji na njegove izjave šute, govori o tome kakva treba biti njihova Hrvatska.

Ime tog gospodina je Krešo Beljak.

Gledam ga isključivo kao žena, povratnica iz emigracije, nacionalno osvještena Hrvatica i katolkinja.
I pitam one koji navodno “zovu “iseljenu Hrvatsku da se vrati, kako će objasniti ne činjenje na riječi upućene ženi, povratnici, Ruži Tomašić :
“Još jedna ustaška emigrantica, ova iz Kanade a porijeklom iz Bosne. Mi smo zemlja koja se oslobodila fašizma vlastitim snagama za razliku od Austrije, koja nam sada docira i ući nas antifašizmu zahvaljujući ovakvim domaćim izdajicama.
Sikter iz Hrvatske!!!”
Kako će objasniti katoliku Hrvatu koji je prodao kuću i poslao novac za obranu Hrvatske riječi upućene katoličkom aktivistu Batarelu :

“Za KATOLIKA Vicu želim da što prije opet postane Vincent John. Da izmoli 100 Oče naša na Zagrebačkom aerodromu prije nego što zauvijek odleti nazad tamo odakle je došao. Da pokuša svoju zatucanu, primitivnu pripizdinu stvarati u rodnoj Australiji a ne kod nas.“
Kako će objasniti nama koji smo naučili na suživot sa ljudima raznih rada i vjeroispovjesti divljački napad na dr Zlatka Hasanbegovića, Hrvata muslimanske vjeroispovjesti :

“a Hasanbegović je uz Kusturicu jedan od važnijih izdajnika bošnjačkog naroda i jedan od važnijih učenika i sljedbenika Luburića i Pavelića samo je prevelika kukavica da to javno prizna. Efendija Hasanbegović je obićni domaći izdajnik, kriptonacist, lažljivac, provokator, saboter hrvatske pred međunarodnom javnošću.”

Kako će oni koji pozivaju Hrvate da se vrate objasniti da nitko riječju nije reagirao niti osudio brutalno vrijeđanje Hrvatskog domicilnog naroda u njihovoj vlastitoj zemlji riječima kojima ih nikada u stranim zemljama u kojima žive se nitko ne bi usudio vrijeđati?

Doček naših srebrnih nogometaša koji su proslavili ime svoje zemlje
Krešo Beljak naziva ovako: Radi Thompsona koji je svirao kada je emigracija sakupljala novce !

„Mora mi smeće fašističko dan pokvarit… ali ne će, nabijem njega i sve fašiste!!! Danas samo Hrvatska..”

Beljak ovako vidi ljude koji se ne slažu sa politikom Milorada Pupovca

“Bagra“ sve su glaniji i sve jači a većina šuti i gleda… do kad!?!? Dok ne počnu otvoreno ubijati Srbe, pedere a onda i sve nas ostale koji se ne uklapamo u „njihovu“ zatucanu Hrvatsku”

A u isto vrijeme proziva cijenjenu umjetnicu, ženu Meri Cetinić ovim riječima :
JER SE OGLASILA ZBOG MICANJA HOSOVE PLOĆE PODIGNUTE POGINULIMA: „Zvali su je crvena Meri. U pravilu su politički, vjerski, nacionalni ili spolni konvertiti najglasniji. Kompleksi su zeznuta stvar.“

Čovjeku koji na javnoj TV otvoreno priznaje da puši marihuanu i zalaže se za njenu proizvodnju, jos bi se u nekim okolnostima takve izjave i dale razmotriti, no ako je on predsjednik političke stranke i član Amsterdamske koalicije koja odabire ljude za EU Parlament, teško se ovako nešto igdje u civiliziranom svijetu može tolerirati.

Gospodo ! Pozivate Hrvate da se vrate?
A stotine tisuća obitelji radi ovakvih političara upravo sada govore iste riječi koje je moj otac meni govorio prije 40 godina u komunističkoj
Jugoslaviji !

I na koncu, čestita Krešo pobunu u Srbiji protiv vlasti u Beogradu
I on bi tako nešto priredio !!!
A na pravoslavni Božić zaklinje se u bratstvo i jedinstvo..i zazivlje Tita !

No eto.. želja mu se ispunila pa tako će imati prosvjed protiv sebe 23.3. u Samoboru..
Demokratski.. jer mi Hrvati želimo ipak civiliziranu demokratsku zemlju u kojoj nas nitko neće smatrati građanima drugog reda.
A jednom kada se retorika i ponašanje ovakvih političara civilizira, možda se i vrati iseljena Hrvatska i prestanu se mladi dalje iseljavati…

Tragedija u svemu je da je slogan njegove Amsterdamske koalicije “ Lijepa naša Europo..”
Da… blago zemlji koja vas ima…

i koji bi ovakvu viziju i bogatstvo svoje kulture reprezentativno prenosili dalje po svijetu !

Gordana Zelenika

Beljak u elementu: ‘Gazite bandu! I mi ćemo uskoro’

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Komentar

Marijan Knezović: O nekim se stvarima očito ne smije pričati na većim razinama

Objavljeno

na

Objavio

Za manje od 24 sata gotovo cijeli svijet je znao za svakog od ubijenih muslimana na Novom Zelandu, što je dobro jer zlo ne treba tajiti i pretvarati se kako ne postoji, pokoj im duši svima. No, zašto u našem hrvatskom društvu, a kamoli u svijetu, tek rijetki znaju za:

1. Doljane
2. Križančevo Selo
3. Uzdol
4. Trusinu
5. Dusinu
6. Čukle
7. Lužane
8. Gusti Grab
9. Orlište
10. Sušanj
11. Grm
12. Miletiće
13. Krpeljiće
14. Maljine
15. Vitez
16. Kraljevu Sutjesku
17. Drenovnik
18. Slapnicu
19. Ljubince
20. Vrbanju
21. Bugojno
22. Kiseljak (Žepče)
23. Zabilje
24. Grabovicu
25. Vrbicu
26. Hudutsko
27. Kopljare
28. Vareš
29. Fojnicu
30. Buhine Kuće
31. …

Ovo nisu ni sva stratišta Hrvata na kojima su tadašnje muslimanske postrojbe klale, ubijale civile, starice, starce, trudnice, djevojčice, dječake i zarobljene pripadnike HVO-a, već tek ona koja mi padaju na pamet dok ovo pišem. O njima ne da se ne govori, već nemamo procesuirane ni izvršitelje, a kamoli nalogodavce.

Mnogi su danas profesori, vozači autobusa, konobari, ekonomisti, inženjeri… Žive i dalje kuću do kuću s onima čije su obitelji ubili. Samo u Srednjoj Bosni pripadnici ABiH pobili su 1051-og hrvatskog civila (121 hrvatsko dijete.)

Postoje i fotografije i video materijali koji pokazuju i dokazuju tko je takve stvari činio, ali ti zločinci danas mirnije šetaju nego hrvatski narod koji u praksi nema osnovna ljudska ni politička prava.

O nekim se stvarima očito ne smije pričati na većim razinama. Ili oni koji bi trebali, a za to su plaćeni, a jednostavno ne znaju.

 

Raguž: Bošnjačka Armija RBiH protjerala je 170 000 Hrvata, to je više od udruženog zločinačkog pothvata

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari