Pratite nas

Karataš Miro Barešić poginuo pod velom urote Perković

Objavljeno

na

Miro Barešić je nokatuirao Nobila kad je ovaj bio legenda yugo karatea. Mislim da ga to i dan danas boli i na sve razne načine se osvećuje, svim živim i mrtvim državotvornim Hrvatima. Na žalost, poginuo je u zasjedi kod Zadra, mislim da je i tu svoje prste imao Perković, koji danas uporno brani Perkovića da ga se ne izruči Njemačkoj. To je ona čuvena zasjeda našim braniteljima, spominje se i Šušak ali mislim da je Perković opet bio glavni narednik ovog mučkog čina. Ništa čudno, svaki domoljubni Hrvat UDBA-i je smetao i smetat će, histerizirat će kad se njih počne progoniti jer su najobičniji paraziti koji žive na grbači ove države i naroda, ali neće dramu radit kada nas kolju i ubijaju u vlastitoj zemlji! miro barešić karate

Pohvalan potez Karamarka, koji se je došao pokloniti Miri Barešiću, ali samo se nadam da to neće samo ostati na pijetetu, već da će i pokrenut neki proces, pravni i politički, protiv izvršilaca i upletenih u ovu urotu. Nadam se da nije sve izvedeno kao perfomans, za prikupljanje sitnih poena kod desnog biračkog tijela, jer dosta nam je bio jedan Sanader, ne treba nam novi u liku i djelu Karamarka.

I ubojstvo Paradžika kazniti, i pokrenuti istragu, dosta nam je bilo one: tko je jamio jamio je, jer kada Hrvati nekog likvidiraju tada nema zastare!!!! e kad nema za Hrvate, neće biti ni za Srbe, Jugoviće, antifašiste i Udbaše, neka se fino smradovi drže pravila koje su sami nametnuli i neka ih jednako primjenjuju i kada su njihovi drugovi i drugarice u pitanju.

Da je njemačka vlada zatražila izručenje Perkovića i Mustača poslije ubojstva S. Durakovića, tamo negdje 1983/1984., jugovlasti i sva njihova mašinerija bi se energično suprostavila tom i svakom izručenju. Vlada današnje RH je samo nastavila onom istom politikom koju su vodili YU i svi njihovi Udbaši.
Otporaš

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Oglasi

Komentari