Connect with us

Pregled

Karmela Vukov Colić s HRT-a ipak ne odlazi u dobrim odnosima? Karmela svojom reakcijom zatekla Fodora

Published

on

Televizijska i radijska voditeljica Karmela Vukov Colić (50), jedno od zaštitnih lica dugovječne HRT-ove emisije ‘Dobro jutro, Hrvatska’, pozdravila se s kolegama na zagrebačkom Prisavlju gdje je provela čak 31 godinu.

U jutrošnjoj emisiji kolega Mirko Fodor priredio joj je oproštaj i tom prilikom uručio cvijeće, no zasigurno nije očekivao ovakvu reakciju svoje dugogodišnje kolegice.

– Joj znaš što, prvo mi ovo izgleda kao in memoriam, pa mi je to malo smiješno, a cvijeće, hvala lijepa, to ću vam ostaviti ovdje jer vam fali živog cvijeća u studiju, da me se sjećate uvijek. Čestitka lijepa, neka ostane tu, što nije ovo lijepo?, kazala je Karmela.

– Znaš što, ja kad sve ovo gledam mislim da ste blesavi što ste pustili ovakvu jednu ženu da vam ode, rekla je Karmela Vukov Colić.

Iako je nakon završetka radnog odnosa željela nastaviti raditi na HRT-u kao vanjska suradnica, Karmela se nije uspjela dogovoriti s nadređenima, pa jedno od zaštitnih lica javne televizije odlazi i svoju će poslovnu sreću potražiti na nekoj drugoj adresi.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari