Connect with us

Komentar

Karolina Vidović Krišto: Hrvatsku trebamo izgrađivati na vrijednostima Vukovara

Published

on

Zastupnica Domovinskog pokreta Karolina Vidović Krišto na facebooku se osvrnula na odavanje počasti izaslanstva Srpskog narodnog vijeća kod spomen-obilježja na Ovčari.

Dragi prijatelji,
Zamislite… netko vam upadne u kuću, koju spali i porazbija, usput ubije nekoliko članova obitelji, siluje vam sestru i majku, i njih ubije, te nakon nekoliko godina dođe, izrazi žaljenje što je to sve napravio, ali u istoj rečenici izrazi žaljenje što je njegov sudionik u paležu ozlijeđen, pa i njega žali, i naravno, ne plati vam nikakvu odštetu. Kako se osjeća normalan čovjek u takvoj situaciji?

Korumpirani mediji slave počinitelja, kako je velikodušan, a normalni ljude plaču od tuge i boli. Zamislite da dođu Nijemci u Poljsku i u izražavanju žaljenja što su učinili Poljacima komemoriraju vojnike koji su napadali varšavski geto.

Hrvatsku trebamo izgrađivati na vrijednostima Vukovara, a te vrijednosti su hrabrost, dostojanstvo, žrtva i ljubav.
Nažalost, današnja je Hrvatska Hrvatska bez dostojanstva, ministar obrane se raduje što je predstavnik ultranacionalističkog predsjednika Republike Srbije Vučića u koloni sjećanja.

To je ta nedostojna Hrvatska koja gmiže, Hrvatska koja je članica NATO-a i EU, ali sa sadašnjom Vladom vanjskopolitički patuljak, neprepoznatljiva, ima manje utjecaja u EU nego Moldavija koja nije ni članica, jer je predvode sivi birokrati, djeca crvene buržoazije.

Dragi prijatelji, ne gubimo nadu; Vukovar je dokaz da je ne smijemo izgubiti, ali je i znamen koji nas poziva na borbu za uzvišene i ispravne ciljeve.
Zato se izborimo za Hrvatsku prava, pravednosti i ravnopravnosti.
Pozdrav iz Vukovara

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari