Connect with us

Reagiranja

KAROLINA VIDOVIĆ-KRIŠTO: Izbacite spolni odgoj iz škola koji se temelji na Kinseyjevoj pedofiliji!

Objavljeno

-

Ovdje smo svi ujedinjeni – bez obzira na dob, spol, vjeru, nacionalnost, političko, seksualno ili svjetonazorsko opredjeljenje. Ovdje postoji samo jedna podjela – pedofilija: da ili ne.

[ad id=”93788″]

Istraživačka novinarka Karolina Vidović Krišto  poziva da se pridružite inicijativi Udruge Vigilare koja je za izbacivanje ”spolnog odgoja” iz hrvatskih škola. Podsjeća kako je potrebno založiti se za dobrobit djece.

”Pošaljite zahtjev ministru obrazovanja, znanosti i športa, Predragu Šustaru, da se tzv. ‘spolni odgoj’ koji se temelji na pedofiliji i učenju Alfreda Kinseyja u potpunosti izbaci iz hrvatskih škola. Višestruko dokazani pedofilski temelj i pozadina tzv. spolnog odgoja (ovdje i ovdje), ne smije biti prisutan ni u jednoj odgojno-obrazovnoj ustanovi.

Dopis ministru nemojte poslati samo jednom. Šaljite je svaki dan, sve dok se iz svih škola ne izbaci ovakav ‘spolni odgoj’”, navodi se u pozivu.

[su_heading size=”20″]Kopirajte tekst u svoj e-mail Pošaljite na: [email protected], [email protected],[email protected], [email protected] Obavezno se potpišite Proslijedite dalje svojim kontaktima[/su_heading]

Tekst maila koji je poslala i novinarka Vidović-Krišto

Poštovani ministre Šustar,

Tzv. ‘spolni odgoj’, koji se nazivao i ‘4. Modul’, ‘odgovorno spolno ponašanje’ itd., dokazano je utemeljen na pedofiliji i učenju Alfreda Kinseyja.
Sporni je predmet uveden u hrvatske škole prije tri godine višestrukim pravnim nasiljem te se i dan-danas nalazi u svim školama.

Nedopustivo je da se sadržaj koji je utemeljen na kaznenom djelu pedofilije te i autorski povezan s promicateljima pedofilije, predaje našoj djeci.

Ovdje smo svi ujedinjeni – bez obzira na dob, spol, vjeru, nacionalnost, političko, seksualno ili svjetonazorsko opredjeljenje. Ovdje postoji samo jedna podjela – pedofilija: da ili ne.

Zahtijevamo da taj tzv. ‘spolni odgoj’ kriminalne pozadine trenutno izbacite iz svih škola jer se temelji na seksualnom zlostavljanju dojenčadi i djece i učenju Alfreda Kinseyja.

Ovu e-poštu ću Vam slati svaki dan dok ne izbacite tzv. spolni odgoj iz svih hrvatskih škola – jer se temelji na pedofiliji.

S poštovanjem,
Karolina Vidović Krišto

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari