Connect with us

Reagiranja

Kaznena prijava zbog pokušaja “neprijateljskog preuzimanja” HSP AS!

Objavljeno

-

Indicije da se radi o kaznenom dijelu pokušaja „neprijateljskog preuzimanja“ HSP AS dobile su svoju potvrdu.

Dana 05.04.2018. zaprimio sam zapisnik tzv. Sjednice Časnog suda koja je održana telefonski i prema kojoj sam ja isključen iz HSP AS, stranke čiji sam idejni tvorac i utemeljitelj.

Uspoređujući medijima odaslan isti zapisnik od 24.03.2018. razvidno je da se manipulira brojem članova Časnog suda, njihovim potpisima, a posebice načinom na koji su nelegalno pribavljeni.

Dostavljam Vam preslike objavljenog zapisnika iz medij iste večeri i zapisnika zaprimljenog poštom gdje se vidi da se od pet članova Časnog suda navode samo četiri i gdje postoje samo dva potpisa.

Vidi se kada usporedimo oba zapasnika da je potpis Dražena Muljevića krivotvoren. Njegov drugi potpis pribavljen je slijedom pritiska na njega o čemu imam i audio zapis gdje se on poziva da mu prijete i da ga vrijeđaju.

Temeljem navedenog podnio sam kaznenu prijavu kod za to nadležnih tijela, a o drugim detaljima nisam slobodan govoriti. O istomu sam izvjestio Ministarstvo Uprave jer je višekratno prekršen važeći Statut stranke. Po istome Statutu samo je glavni tajnik ovlašten organizirati i voditi telefonske sjednice Predsjedništva, samo je glavni tajnik ovlašten tumačiti Statut i nadzirati njegovo provođenje, a forma telefonske sjednice Časnog suda ne postoji.

Ovo odašiljem u javnost istine radi, potpuno svjestan da u današnjim političkim i gospodarskim okolnostima malo komu je interesantno pratiti unutarstranačke borbe na pravaškoj sceni. Slijedom navedenog slobodan sam Vas izvjestiti da se u svojoj završnici nalazi domoljubno okupljanje u projektu nacionalne i domovinske obnove pod imenom „DESNO“.

Sastavni dio tog projekta svakako je i HSP AS čiji će dužnosnici zajedno sa ostalim inicijatorima pokretanja ovog projekta progovoriti na skoro sazvanoj konferenciji za medije u Zagrebu.

Uz Antu Đapića, Peru Kovačevića, predstavnika Udruga HOS-a i drugih, ispred HSP AS će govoriti dopredsjednica stranke doc. dr. sc. Vlatka Vukelić gradska vijećnica i predsjednica Podružnice HSP AS Sisak te dopredsjednik Glavnog stana Marijan Brkljačić gradski vijećnik i predsjednik Podružnice Gospić.

Bog i Hrvati,

Glavni tajnik stranke

Pero Ćorić

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari