Connect with us

Politika

Kerum: ‘Još jednom eksperimentu došao je kraj’

Objavljeno

-

Ivica Puljak, Bojan Ivošević i Antonio Kuzmanić danas u podne protokolirali su svoje ostavke.

Nedugo nakon konferencije za novinare održane u gradskoj upravi, na Facebooku se oglasio Željko Kerum, bivši gradonačelnik Grada pod Marjanom.

Dragi sugrađani, jednom eksperimentu je došao kraj. O mandatu gradonačelnika Puljka najviše će govoriti činjenica da građani uopće neće primjetiti da su on i zamjenici dali ostavke. Svi projekti koji se trenutno rade u Splitu djelo su županije, države ili poduzetnika (rampa na ulazu u grad, istočna obala, zgrada suda, banka krvi na Firulama…).

Dosadašnja vlast se bavila pilanjem stupića, osvetama i pričanjem priča. Građevinske dozvole se ne izdaju, djeca će i dalje ostajat neupisana u vrtić. Gradonačelnik prodaje maglu i govori kako ne živi od politike iako on i gospođa uredno svaki mjesec primaju 70.000 kuna upravo od politike. I onda im je problem čistačica s invaliditetom koja je radila za 3.000 kuna dok je nisu poslali na ulicu.

Ispred cijele Hrvatske je bezočno lagao da joj suprug koji radi na rampi ima milijune, bez da je iti trepnuo. Zato me i ne čudi da su ih svi suradnici napustili kad su ih upoznali. Oni su i dalje uvjereni da su ispravni a da je problem u svima ostalima (2 od 4 vijećnika ih je napustilo u prvom mandatu, 5 od 7 u drugom, 90 % članova stranke, svi koalicijski partneri).

Iza sebe ostavljaju podjele jer jedino tako funkcioniraju. I šta sad?

Ostavljen nam je grad u kaosu pred početak turističke sezone od koje živimo. Puljak se vraća na svoju sigurnu visoku plaću na fakultetu. Zbog njega će netko tko trenutno predaje ostat bez posla jer njegov povratak nije planiran u rasporedu predavanja. A vi se snalazite. Drugi put birajte pametnije, napisao je Kerum.

Puljak: Očekujem od HDZ-ovih vijećnika da podnesu ostavke

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari