Connect with us

Komentar

Kerum nakon poraza: ‘Meni je sad pao kamen sa srca’

Objavljeno

-

Željko Kerum nakon prvih izlaznih anketa već se pomirio s tim da neće ići u drugi krug izbora za gradonačelnika Splita.

– Zahvaljujem se građanima koji su mi dali glas. U vrijeme kampanje poručio sam građanima Splita kako ne bi trebali ponovno eksperimentirati kao što su eksperimentirali osam godina . Izgleda da će Split ponovno imati eksperiment, kazao je Kerum koji je Ivicu Puljka nazvao Vražjom česticom.

– To se može tumačiti ovako i onako, no to je taj eksperiment. Siguran sam da oni koji su mi dali podršku nisu pogriješili. Svojim glasom dali su opstanak HGS-u, a za četiri godine ponovno se vidimo na izborima, rekao je Kerum i dodao kako je ovo veliki uspjeh njege stranke, jer su svi bili protiv njega.

– Nisam to htio spominjati svojim ljudima, no glavna mi je preokupacija bila da stranka ostane. Da sam im to rekao, imali bi manji moral. Kada su svi protiv nekog, teško je opstati, rekao je Željko Kerum i dodao da se već nauživao gradonačelničkog mjesta, a da je na idućim izborima red na nekog drugog iz njegove stranke da to bude.

– Nisam Metuzalem da živim sto godina, nauživao sam se svega. To što sam ja radio 2009., neki su htjeli raditi sada, pa su, kako bi Srbi rekli “udarili u patos”. Bitno mi je samo mojim ljudima reći da su odradili odličan posao. Biračima ću prepustiti za koga će glasati u drugom krugu, rekao je Kerum i dodao da mu nije bilo lako jer su se o njemu pisale ružne stvari.

– Ja u životu nisam zapalio cigaretu, a kamoli bio na “teći” kokaina.  Oni govore da sam na “teći” kokaina, a ja nisam to probao u životu. Sramota je što ljudi laže. Snimali su neki video, a meni djeca nisu dala da to vidim. Laknulo mi je jer neću ući u drugi krug. Da sam ušao u drugi krug, 15 dana bi mi propao posao, a ovako sam sutra već na baušteli u 7 sati. Meni je žao građana koji su ovakvim eksperimentima dali glas, neka tako samo nastave, zaključio je Kerum, piše Večernji List.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas