Connect with us

Komentar

Kerum: Zna li netko Acka Stankovića da mi dogovori emisiju Nedjeljom u dva? I neka kaže koliko to košta?

Objavljeno

-

Predsjednik HGS-a Željko Kerum u ponedjeljak se na facebooku referirao na gostovanje Ivice Puljka u “Nedjeljom u 2”, upitavši zna li netko ‘Acka Stankovića’ da mu dogovori gostovanje u toj emisiji te neka kaže koliko to košta.

“Dragi prijatelji, dobro jutro. Imam jedno pitanje za vas, zna li netko od vas Acka Stankovića da mi dogovori emisiju Nedjeljom u dva? I neka kaže koliko to košta? Može kompenzacija u bozonima!”, napisao je Kerum.

“Pitanja ću mu ja dati da se ne muči i recite mu da me ne pita kako sam prevario stranku Pametno i maznuo im sredstva s računa. Ustvari neka me pita što mu ja napišem. I recite mu da me pusti da onako uljuđeno tolerantno lažem. Brzinski ću lagat da me nitko ne razumi. Eto toliko za sada…Vaš Kerum,” poručio je Kerum.

Kerum se oglasio i jučer nakon što je Puljak sudjelujući u “Nedjeljom u dva” rekao kako je njegov zamjenik Bojan Ivošević napravio greške koje nisu tako velike da bi mu dao otkaz i da bi ga se odrekao. “Puljak vješto glumi. Ivošević ga je stjerao u kut i ucjenjuje ga jer su zajedno muljali”, napisao je, između ostalog Kerum na svom facebook profilu. (Hina)

Ivica Puljak objasnio zašto je toliko snažno uz Bojana Ivoševića

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari