Pratite nas

Komentar

Knezović: Kakve veze s BiH i hrvatskim članom predsjedništva ima koljač hrvatskog naroda, Josip Broz Tito

Objavljeno

na

Dvojica bošnjačkih cirkusanata, Komšić i Džaferović, sklanjaju zastavu srpskog naroda ispred Dodikovog ureda, naravno kada njega nema u uredu, pa je on vraća.

Nije problem što je u predsjedništvu BiH ispred ureda srpskog člana predsjedništva zastava srpskog naroda, problem je što u predsjedništvu nema i zastave hrvatskog konstitutivnog naroda jer nemamo ni predstavnika.

Zastava srpskog naroda ima itekakve veze s BiH. Ali nemam pojma kakve veze s BiH i hrvatskim članom predsjedništva ima koljač hrvatskog naroda, Josip Broz Tito, kojeg psihički nestabilni Komšić vješa u svoj ured, što je vrhunac njegove političke sposobnosti jer ništa kompleksnije od toga ni ne može provesti.

BiH ima zajedničku zastavu, ali postoji samo kroz tri različite, što Dodik jako dobro shvaća pa mu ni zastava Hrvata u BiH i HRHB nimalo ne smeta, za razliku od militantnog političkog Sarajeva, komentirao je Marijan Knezović.

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Komentar

Željko Glasnović: Dijaspora je Hrvatskoj jedini spas kao i za vrijeme agresije 90-tih

Objavljeno

na

Objavio

Genetski anarhista ne mogu prestrojiti ovu državu. Za to bi prvo trebali prestrojiti svoj mentalno devastirani um a onda sve ukradeno vlasniku.

Slušam ove izljeve Rolexjugenda po maniri njihovog idola koji je prestroji privatno vlasništvo pod kontrolu svojih drugova uz pomoć kalibra 32.

Dijaspora je Hrvatskoj jedini spas kao i za vrijeme agresije 90-tih. EU je vrlo upitna kao siguran faktor…znaju Britanci vrlo dobro zašto izlaze iz takve jedne institucije.

 

Glasnović: Izvandomovinska Hrvatska, kao najveći poslovni faktor u Državi se već desetljećima namjerno ignorira

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Komentar

Ivan Penava: Sramim se institucija ove države i osoba koje ih vode na ovaj način!

Objavljeno

na

Objavio

KONAČNO JE NETKO IZREKAO STAV KOJEG HRVATSKA DRŽAVA IMA PREMA VUKOVARU I STRADALNICIMA DOMOVINSKOG RATA POSLJEDNJIH 28 GODINA

Stav svakoga suca u postupku u kojem sudi, bez obzira na njegovo ime i prezime, trebao bi biti službeni stav hrvatskog pravosuđa i Republike Hrvatske. Ovom prigodom nam poručuju da im je duboko žao i da nam to netko mora reći – svoju tugu držite u sebi.

Očito da iskazivanjem svojih osjećaja i tuge narušavamo nečiji mir.

USTAV REPUBLIKE HRVATSKE
Članak 58.
(3) Posebnu skrb država posvećuje zaštiti hrvatskih branitelja, hrvatskih ratnih vojnih invalida, udovica, roditelja i djece poginulih hrvatskih branitelja.

Sramim se institucija ove države i osoba koje ih vode na ovaj način, komentirao je vukovarski gradonačelnik Ivan Penava na facebooku

 

Culej: Marijana Živkovića se razvlači po sudovima, a po Vukovaru hodaju oni koji su možda ubili njegove sinove

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari