Pratite nas

Komentar

Knezović: U Hrvatskoj valjda i dalje mnogi očekuju da šef(ica) države pogne glavu kad pobjeđujemo

Objavljeno

na

Da je reprezentacija SAD-a ušla u polufinalne svjetskog prvenstva, pogotovo za vrijeme Obame, američki državni vrh bi se vrlo vjerojatno valjao po podu od oduševljenja, a hrvatski ljevičari bi histerično prepoznali kako je to “simpatično,” “emocionalno” i kako je Obama pokazao da je čovjek, da ima osjećaje i da je dijete u duši.

Kanadski premijer bi bio hit hitova da proslavi gol Kanade kao što ga je proslavila predsjednica Grabar Kitarović (dostojanstveno i prirodno) te bi punio naslovnice europskih i svjetskih medija kao “čovjek iz naroda, čovjek sa srcem…” Vjerojatno bi ga proglasili i razlogom tog gola.

No, navika je zeznuta stvar, u Hrvatskoj valjda i dalje mnogi očekuju da šef(ica) države pogne glavu kad pobjeđujemo, a to je činjenica koja pobjede čini još slađima.

Politiku na stranu, svakoga se može i treba kritizirati ako za to postoji osnova, pa i predsjednicu države, ali kritika koja je svrha sama sebi je znak ogromne zavisti, nezrelosti, manjka zdravog razuma i naposljetku – tipične i kancerogene mržnje. Ali, kad mržnja i ljubav stanu bok uz bok, ljubav uvijek pobjeđuje 🙂❤️

 

Predsjednica slavila s Vatrenima: Zovi samo zovi

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Komentar

Pupovac čestitao Vučiću na ‘Pobedi u prvom svetskom ratu’!

Objavljeno

na

Objavio

Notorni Milorad Pupovac, kako javlja Tanjug, a prenosi beogradski Blic, u čestitci u ime ‘Srpskog narodnog veća’ napominje kako je “srpska vojska uz ogromne žrtve, kako vojničke tako i civilne, izvojevala jednu od najvećih pobeda tog rata”, piše Velimir Bujanec

Pupovac u čestitci ne skriva sreću i ponos što je nakon 1. svjetskog rata stvorena Jugoslavija: “Verujemo da je ovo prilika da se setimo svega onog što je ta pobeda donela, što je nakon nje stvoreno…”

U svakom slučaju, ta “pobeda” Hrvatima je donijela 137.000 mrtvih domobrana i još 109.000 civilnih žrtava. Civili su najviše umirali od tzv. španjolske gripe, a naši ratnici na bojištima od Galicije do Soče. Najviše hrvatskih domobrana izginulo je na srbijanskom bojištu, čuvajući granicu Monarhije na Drini, no Pupovcu nije palo na pamet sjetiti se i tih žrtava.

Ipak, ono najgore što je Hrvatima ta “pobeda” donijela je tamnica hrvatskog naroda – Jugoslavija, u kojem je zbog srbijanskog i komunističkog terora protjerano i pobijeno na stotine tisuća naših ljudi.

Jedino što Tanjug nije javio – je li Pupovac čestitao Vučiću samo u ime SNV-a ili možda i u ime hrvatsko-srpske koalicije SDSS-HDZ-HNS, komentirao je Velimir Bujanec.

U spomen na pale hrvatske vojnike u Prvom svjetskom ratu

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Komentar

Velimir Bujanec: ‘VEK POBEDNIKA’ – POVRATAK NA PAŠALUK!

Objavljeno

na

Objavio

VEK POBEDNIKA’ – POVRATAK NA PAŠALUK!

Zaista je teško razumjeti naše susjede Srbe. Vučić, Vulin i ‘vojnikinja’ Brnabić ovog su vikenda nazočili vježbi Vojske Srbije znakovitog naziva ‘Vek pobednika 1918. – 2018.’. Tih 100 godina za njih je baš bilo “pobjedničko”.

Nakon olujnog poraza u Hrvatskoj i kapitulacije na Kosovu, čekamo još da ostanu bez Vojvodine i tzv. RS – i eto im opet ‘Beogradskog pašaluka’. Samo nek’ slave poraze, navikli smo, komentirao je Velimir Bujanec

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari