Connect with us

Koje olakšanje, hrvatski navijači nisu ustaše: Koliko su bezobrazni oni bi navijali za Hrvatsku čak i da se na SP plasirala Srbija!

Published

on

Ukratko, ako idemo direktno ‘u glavu’, temeljem zaključka FIFA-e, koja ima nevjerojatno puno unutarnjih problema s obzirom da neki krovnu svjetsku nogometnu organizaciju smatraju leglom korupcije, hrvatski navijači nisu ustaše, barem ne oni koji su u Brazilu bodrili Vatrene, konkretno radi se o utakmici otvaranja Svjetskog nogometnog prvenstva Hrvatska – Brazil, koju su, nažalost, voljom japanskog suca izabranici Nike Kovača izgubili.

Italy v Croatia - Group C: UEFA EURO 2012

Naravno, nisu svi zbog tog poraza u Hrvatskoj bili tužni, neki su se prvi puta u životu križali kad je Neymar Pletikosi pucao penal. Nije svako zlo za zlo, preobraćenje vrijedi više od jedne utaikmice.

Neki će reći lako je sada, nakon svega, nakon rezultatskog debakla, Hrvate poslati doma i za utjehu im poručiti da su nevini, da nisu ono što su im drugi, uglavnom paraziti državnog proračuna i lažljivci, poručivali da jesu. Slaba nam je utjeha to što nismo ustaše kad smo doma umjesto da se suprotstavimo Robbenu i društvu u osmini finala.

Hrvatsku je FIFA-i prijavio FARE, organizacija kojoj se učinilo da su hrvatski navijači, navijajući za Hrvatsku, mahali na tribinama hrvatskim zastavama. Ovakav bezobrazluk ne pamti se od kada postoji nogomet. Naime, nevjerojatno da su Hrvati mahali hrvatskim zastavama, umjesto da su nosili slike Jovanovićevog intelektualca iz Rijeke, bezobrazni hrvatski navijači još jednom su se drznuli navijati za Hrvatsku dok je istovremeno na Mundijalu igrala Bosna i Hercegovina, koja vrvi nogometašima iz zapadne Hercegovine. Zaslužili smo da nas izbace sa Svjetskog nogometnog prvenstva, kao što i jesu kad su nam uzeli bod(bodove) protiv Brazila.

Koliko poznajemo hrvatske navijače nema sumnje, oni bi bili toliko bezobrazni i navijali bi za Hrvatsku čak i da je u Brazilu igrala Srbija, što bi tek onda vidio Stevanović, uz, dakako, bijele miševe? Drskost hrvatskih navijača odavno je postala poznata i izvan granica Lijepe naše, čim ih vidite u crveno-bijelim kvadratićima znate za koga navijaju, očigledno se radi o provokaciji ustašoidnih Vatrenih fanova.

Umjesto da se ugledaju na navijače susjedne i demokratske Srbije, koji pale hrvatske zastave dva metra od hrvatskog ministra, dakako, bivšeg, Željka Jovanovića, neki bi ga nazvali sponzorom Zorana Stevanovića, a on te spaljene zastave ne vidi, umjesto da im uzor budu ‘Delije’ i ‘Grobari’ koji urliču u slavu Ratka Mladića, uz poklič ‘Nož, žica, Srebrenica’, hrvatski navijači noseći kockaste majice provociraju antifašistički svijet gdje god da se pojave, poglavito ako se nađu u blizini nekoliko puta spomenutog Zorana Stevanovića. Njemu je danas najteže, kao žestokom navijaču Vatrenih, Hrvatska je ispala, ‘ustaše’ se vratile doma.

Ivana/tinolovka-news

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari