Pratite nas

Komentar

VIDEO – Profesor Ivan Rimac, također protiv ‘šatora’: Ovo nije Libija a predsjednica nije Gadafi!

Objavljeno

na

Očito je ‘šator’ u Savskoj posljednjih dana kamen spoticanja lijevih radikala, jedan od njih svakako je i profesor Ivan Rimac, dopredsjednik fan cluba Ive Josipovića na Pravnom fakultetu, predsjednik, je naravno, Josip Kregar. Naime, gostujući u emisiji Hrvatskoj radija “U mreži prvoga”, lijevi radikal, Ivan Rimac, je napao ‘šator’ u Savskoj u Zagrebu, kao ratna kukavica Rimac sve zna o šatoru i problemima ‘šatoraša’ ili ‘šatordžija’, kako lijevi fašisti nazivaju hrvatske branitelje, stopostotne invalide Domovinskog rata, piše tinolovka-news

ivanRimacSve liči na šator i na upravljanje državom iz šatora. Ovo nije Libija i naša predsjednica nije Gadafi. Predsjednica se mora držati svojih ovlasti. Ne smije mahati prstom i lupati šakom – rekao je Rimac, pritom je zaboravio da je nova predsjednica u kampanji upravo to najavila te je rekla da neće pristati biti fikus poput Rimčevog ”dragog”, Ive Josipovića.

Glede šatora i novog napada na hrvatske branitelje, kao osoba koja je tražila sklonište u koje će pobjeći 1991. o šatoru može pričati danima, baš kao i brat mu po oružju, profesor Kregar.  Inače, ako se iz šatora upravlja državom kako je moguće da oni ‘koji upravljaju državom’ ne mogu ostvariti ni minimum svojih zahtjeva dok lijevi fašisti koji ih napadaju imaju jasnu potporu te države?

Kako bi pokazao koliko je milostiv prema novoj predsjednici Ivan Rimac je zapravo savjetovao Zoranu Milanoviću da se ne ponaša kao drugi jarac na brvnu te da održi zajedničku sjednicu Vlade s novom predsjednicom. Rimcu opet nije jasno da je zapravo sve premijer započeo, i nastavio, konstantnim ruganjem i omalovažavanjem nove predsjednice. No, ni ne očekuje se od Rimca da mu neke stvari budu jasne s obzirom na njegove korelacije s Ivom Josipovićem.

Tko je ono poručio ”ili mi, ili oni…”? Naravno, Milanović, ali očito sad i profesor Rimac. Nažalost, Pravni fakultet dobrim dijelom je pod privremenom okupacijom lijevih ekstremista.

[ad id=”0″]

facebook komentari

Sponzori
Komentiraj

Komentar

Marijan Knezović: U Hrvatskoj se svašta može! Samo ako si ljevičar!

Objavljeno

na

Objavio

U Hrvatskoj možeš biti demokrat i borac za ljudska prava. Ali samo ako si u prošlom režimu bio totalitarist i gazio ljudska prava. Ostalima nije dozvoljeno kititi se demokracijom i ljudskim pravima.

U Hrvatskoj možeš biti tolerantan, ali samo ako si u prošlom režimu slao ljude u zatvor zbog vica ili pjesme. Ostalima nije dozvoljeno da se povezuju s tolerancijom.

U Hrvatskoj možeš biti moderan i zazivati tisuće izbjeglica, tolerirati njihovu vjeru i sve devijacije te vjere, ali samo ako u isto vrijeme pokušavaš deratizirati javnost od katolika i katoličke vjere. To jednostavno nije moderno. Isus očito za Europu nije više trend, ali Muhammed jest.

U Hrvatskoj se možeš borit za prava homoseksualaca, ali samo ako u isto vrijeme hodaš s Titovim transparentom. Da. Onog Tita koji je homoseksualce proganjao, zatvarao i ubijao.
U Hrvatskoj možeš biti aktivist za prava činčila, bogomoljki i roda kao sto su Klepetan i ekipa. Ali samo ako u isto vrijeme zagovaraš sjeckanje djeteta u majčinoj utrobi.

U Hrvatskoj možeš bez problema studentima predavati o slobodnom tržištu i slobodi. Ali samo ako si do jučer propovijedao o socijalizmu i marksizmu.
U Hrvatskoj se uistinu može bit i priznat i medijski popraćen redatelj. Ali ipak, uvjet je da u vašim predstavama prikažete Isusa Krista kako siluje muslimanku.

U Hrvatskoj možeš biti osoba koja je relevantna za komentiranje žrtve Vukovara po dokumentarnim filmovima. Ali samo ako si taj Vukovar osobno granatirao.

U Hrvatskoj možeš svaki dan pljuvat po Hrvatima iz BiH. Ali samo dok zastupaš stav da su svi ljudi jednaki i da ne treba raditi razlike među ljudima.
Svašta se u Hrvatskoj može. Samo je potrebno u CV-u naglasiti da si ljevičar ili još bolje – da ti se nazadna i licemjerna desnica gadi.

P.S. Isto vrijedi i za Bosnu i Hercegovinu.

Marijan Knezović

facebook komentari

Nastavi čitati

Komentar

Predsjednica: Razočarana sam radom Povjerenstva za Agrokor

Objavljeno

na

Objavio

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović poručila je da je razočarana radom Povjerenstva za Agrokor te da vjeruje kako će ono prestati s radom, sukladno Zakonu, sad kad je optužnica protiv Ivice Todorića i ostalih u aferi Agrokor i pravomoćna.

“Činjenica jest da podizanjem ove pravomoćne optužnice, po Zakonu prestaje rad Povjerenstva. Upozoravala sam na to da se zakon može i promijeniti i na samom je Saboru da donese odluke u tom smislu”, poručila je Predsjednica.

Grabar Kitarović, međutim, naglašava kako je uvijek podržavala rad svih državnih institucija, javlja dnevnik.hr

“Ono što želim istaknuti i što sam isticala od samog početka jest da podržavam rad svih državnih institucija da se rasvijetli stanje u Agrokoru – kako i zašto smo se našli u situaciji u kojoj se danas nalazimo, da se utvrdi odgovornost, krivnja”, dodala je.

Predsjednica smatra kako bi se iz sveg toga morala izvući i lekcija, s ciljem da se takve stvari više ne ponavljaju.

“Prije svega tu je riječ o pravosudnom procesu, dakle očekujemo da pravosuđe odigra primarnu ulogu, međutim Sabor i sam može postaviti određene parametre. Ovo je možda bila i dobra naučena lekcija, da se ubuduće izbjegnu ovakve situacije. Međutim, za to treba davati i zakonska rješenja i zakonske prijedloge. Upravo se to očekuje od zakonodavnog tijela kao što je Hrvatski sabor”, smatra Predsjednica Grabar-Kitarović.

Na kraju je istaknula kako je očekivala više odgovora od Povjerenstva.

“Isto tako bi htjela reći da me dosadašnji rad Povjerenstva razočarao, jer sam očekivala da će dati više odgovora. Očekivala sam da će biti ozbiljniji, da će biti manje politiziranja i držim da rad jednog takvog povjerenstva, ako će se nastaviti, mora biti usmjeren prije svega na usmjeravanje istine o Agrokoru, a ne na politiziranje, na prebacivanje krivnje i slično. Dakle svi želimo znati što se događalo i svi želimo da u konačnici, oni koji su odgovorni za to i odgovaraju”, zaključila je na kraju Predsjednica.

Grabar-Kitarović je komentirala i velik posao i nabavu novog borbenog zrakoplova.

“Priželjkujem onoga tko će dati najbolji paket za Hrvatsku. Naravno, prvo je pitanje cijena, jer Hrvatska si ne može priuštiti nekakve basnoslovne iznose, ali u pitanju su i strateški odosi i sve ono drugo što nude potenacijalni prodavatelji i kao ulagači, dakle, ulaganje u Hrvatsku.

Ministarstvo obrane nam je prezentiralo sve ponude koje smo dobili, međutim, o njima će se očitovati stručno Povjerenstvo koje je imenovalo Ministarstvo, a onda će odluka proći razne procedure na razini države kako bi se izbjegli bilo kakvi dojmovi da se pogodovalo bilo kome. Uvjerena sam da će se donijeti najbolja moguća odluka u interesu hrvatske javnosti”, istaknula je.

Kolinda Grabar-Kitarović očekuje oslobađajuću presudu za hrvatske uznike u Haagu

facebook komentari

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari