Connect with us

Koliko košta Josipovićev obraz?

Objavljeno

on

U hrvatskoj javnoj percepciji se ustalio stav da je Ivo Jospiović osoba visokih moralnih načela, neupitne inteligencije, izrazito komunikativan i solidaran s običnim pukom.

Jezic_JosipovicTu javnu sliku Josipović i mediji uporno održavaju iako do dana današnjega nismo dobili niti jedan jedini argument, ako isključimo plaćene analize javnog ugleda, koji bi potvrdio tu ljevičarski laboratorijsku hipotezu.
Svojim praktičnim djelovanjem Josipović je pokazao da nema neka posebna moralna načela. O drugim karakteristikama drugom prigodom.

Ovih dana se Ivo Josipović posebno isticao dajući izjave u ulozi budućega predsjednika koji će i dalje ostati na tim navodnim stupovima svojega karaktera i političkog djelovanja.

Požurio se prozvati Karamarka i HDZ, proziva i potajice i protukandidatkinju, nameće joj navodno krucijalne teme oko “tolerancije” – misli valjda na pederske brakove i oko dvojezičnosti – misli valjda na pravo Srba da nas i dalje siluju svojim ćiriličnim pismom u Vukovaru. Josipović pokazuje da je spreman na borbu u ime pravde, poštenja, tolerancije i bratstva i jedinstva.
U smislu održavanja dobrog ugleda i da bi narodu pokazao da je kod njega nulta stopa prihvatljivosti nepoštenja, on je odmah po potvrdi presude Sanaderu najavio oduzimanje odličja ovome velikom vođi kojemu se klanjahu svi oni koji danas po istome pljuju. Odmah u istom košu se našao i HDZ i Karamarko i svi oni koji bi slučajno mogli birati Kolindu. Jer pravi čovjek po njihovoj definiciji je samo onaj koji bude birao predstavnike jugolijevoga konzervativnog establišmenta.


U toj žurbi je drug Ivo Josipović zaboravio da mu je za prošlu kampanju nejgov i sanaderov prijatelj Ježić donirao 200.000 kuna. Moralna osoba bi odmah nakon ovih presuda otišla do banke i vratila novce onomu komu oni pripadaju, narodu.

No Ivi Josipoviću pravedniku to ne pada na pamet. Kao pravnik on je pronašao pravno objašnjenje da bi mogao zadržati narodu ukradeni novac i tako pokazao da je njegov obraz poprilično jeftin.


Samo 200.000 kuna.

 

VinkoVukadin/kamenjar.com

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement

Komentari