Kolinda Grabar Kitarović: Nadam se da ćemo uskoro imati mandatara vlade

0

Predsjednica republike Kolinda Grabar Kitarović u svome govoru čestitala je sudionicima izbora.

Rezultati ovih izbora pokazali su da je hrvatska država zrela demokracija. Iako govorimo o nepotpunim rezultatima, želim čestitati svima koji su ušli u Sabor kao i Domoljubnoj koaliciji koja je relativni pobjednik izbora.

[ad id=”68099″]

U ovom trenutku pozivam sve koji su izabrani u Sabor da pokažu svoju odgovornost prema građanima koji su ih izabrali te da iznadstranačke i partikularne  interese ostave po strani kao i kampanju koja je iza nas. I podjele treba ostaviti iza sebe. Potrebno je usredotočiti se na interese države i građana. Svi zajedno moramo nastaviti voditi Hrvatsku iz krize.

Osobno ću u skladu s ustavnim ovlastima postupiti odgovorno i nadam se da ćemo uskoro imati novog mandatara vlade. vjerujem da ćemo nakon konzultacija uskoro imati mandatara hrvatske Vlade. Svima želim mnogo uspjeha i ponavljam, želja je svih građana da svi zajedno idemo u bolju Hrvatsku. To je ona ideja zajedništva koju zagovaram od samog početka i vjerujem da će Hrvatska u bliskoj budućnosti imati stabilnu vladu koja će raditi na dobrobit svih građana – zaključila je predsjednica.

facebook komentari