Connect with us

Naši u svijetu

Kolinda Grabar Kitarović: Našim iseljenicima su uvijek otvorena vrata Hrvatske

Objavljeno

-

Rekli su kako su spremni pomoći Hrvatskoj u svakom pogledu i evo kao što sam rekla, prije svega nam treba njihovo znanje, iskustvo rada u državama kao što su Sjedinjene Američke Države i druge, rekla je predsjednica

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović u petak je govorila u Ujedinjenim narodima, a nakon toga je večerala u jednom restoranu u New Yorku sa stotinjak hrvatskih iseljenika koji su većinom poslovni ljudi, a mnogi od njih su bili i donatori njezine predsjedničke kampanje. 

Predsjednica je pozdravljena ovacijama, a ona je ponovila riječi iz izborne noći kako Hrvatska treba svoje iseljenike. ”Kazali su kako su spremni pomoći Hrvatskoj u svakom pogledu i evo kao što sam rekla, prije svega nam treba njihovo znanje, iskustvo rada u državama kao što su Sjedinjene Američke Države i druge. Trebaju nam njihova ulaganja, treba nam demografska obnova i u svakom trenutku su dobrodošli, vrata Hrvatske su im otvorena”, izjavila je Grabar Kitarović za HRT.

Izjavu je dao i jedan hrvatski iseljenik, Ivica Kalinić: ”Smatramo da je točno Kolinda došla u pravo vrijeme. Jedna knjiga koja je nekad napisana ”Man for this moment” to je bio kardinal Stepinac, tako bi sada trebalo napisati knjigu ”Lady for this time”, rekao je Kalinić.

[ad id=”40551″]

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari