VIDEO: Kolinda Grabar Kitarović: Status Hrvata u BiH bit će jedan od temelja moje predsjedničke kampanje

1

Grabar Kitarović se tijekom dana susrela i sa članovima obitelji Marina Čilića, a nazočila je i dočeku osvajača US Opena ispred međugorske crkve s tisućama drugih građana.

kolinda i dragan u mostaruHDZ-ova kandidatkinja za predsjednicu Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović izjavila je u utorak nakon susreta s predsjednikom HDZ-a BiH i kandidatom za člana BiH Predsjedništva Draganom Čovićem u Mostaru da će važan dio njezine kampanje biti popravljanje položaja Hrvata u BiH.

“Ja sam s razlogom danas u Mostaru. S gospodinom Čovićem sam razgovarala o statusu Hrvata u BiH, jer moram reći, što se tiče mene i moje predsjedničke kampanje položaj hrvatskog naroda u BiH i budućnost Bosne i Hercegovine bit će jedna od temeljnih okosnica”, rekla je kandidatkinja za predsjednicu.

Čović je rekao da su razmijenili stajališta o zbivanjima u regiji jugoistoka Europe i Bosne i Hercegovine.

Grabar Kitarović se tijekom dana susrela i sa članovima obitelji Marina Čilića, a nazočila je i dočeku osvajača US Opena ispred međugorske crkve s tisućama drugih građana.

Predsjednička kandidatkinja HDZ-a je tijekom dana posjetila te razgovarala s franjevcima u Franjevačkom samostanu u Mostaru i Širokom Brijegu, koji su je upoznali s bogatom povijesti i značenjem ovih institucija.

 


facebook komentari

  • Meni se ona sviđa sa svih uglova. Za mene je Colinda Grabar Kitarović ono što je bila LIJEPA PLAVKA u borbi za oslobođenje Hrvatske od srbomanahrističkog jarma. Ni dans Hrvatska nije u boljem položaju, osim što imamo Hrvatsku s osam (8) slova a imamo državu sa dva slova RH, umjesto sa tri (3) slova NDH.

    Želio bi znati dali netko zna pravo ime LIJEPE PLAVEK, iz romana LIJEPA PLAVKA koeg je Poglavnik dr. Ante Pavelić napisao u toronskom zatvoru 1935. godine.