Connect with us

Komentar

Kolinda Grabar -Kitarović: „Upravo ovo zajedništvo promičem od dana svoje inauguracije.“

Objavljeno

on

„Hrvatska će kao odgovoran član međunarodne zajednice i dalje tražiti način za sporazumno rješavanje graničnih pitanja te raditi na dobrosusjedskim odnosima sa Slovenijom“, ističe predsjednica.

[ad id=”68099″]

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović pozdravila je danas, što su predsjednik Vlade Zoran Milanović i predsjednici klubova parlamentarnih stranaka postigli suglasje i zajedničko stajalište prema kršenju Sporazuma o arbitraži s Republikom Slovenijom.

„Upravo je to ono zajedništvo koje promičem i na koje pozivam od dana svoje inauguracije pa vjerujem da se takav pristup dijeljene odgovornosti i konsenzus može postići i po drugim važnim pitanjima ključnima za hrvatske nacionalne interese. Bez obzira na ovo kršenje arbitražnog postupka, Hrvatska će kao odgovoran član međunarodne zajednice i dalje tražiti način za sporazumno rješavanje graničnih pitanja te raditi na dobrosusjedskim odnosima sa Slovenijom”, ističe se u izjavi predsjednice Grabar Kiitarović nakon sastanka koji je održao premijer Zoran Milanović s predsjednicima klubova parlamentarnih stranaka.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari