Connect with us

Događaji

Kolinda: ‘Svratila sam kod mojih Dunje i Ante. Hvala im na gostoprimstvu!’

Published

on

Predsjednička kandidatkinja Kolinda Grabar-Kitarović rekla je u ponedjeljak navečer na predizbornom skupu u Zadru da se odazvala pozivu generala Ante Gotovina i na putu u Zadar svratila u Pakoštane kod njega na kavu, te je nazočnima izručila njegov pozdrav.

“Na putu za Zadar svratila sam kod mojih Dunje i Ante… Hvala im na gostoprimstvu” – napisala je Kolinda Grabar Kitarović u ponedjeljak navečer na svom službenom Facebook profilu nakon posjeta Pakoštanima i prije odlaska na predizborni skup u Zadar.

Obraćanje građanima koji su ispunili središnji zadarski Narodni trg u Zadru, kandidatkinja Grabar-Kitarović počela je isprikom zbog kašnjenja od sat vremena rekavši kako je svugjde gdje se pojavi ljudi zadrže. “Osim toga, na poziv našeg heroja generala Ante Gotovine, navratili smo i kod njega u Pakoštane na kavu, imate njegov pozdrav,” rekla je.

Na pitanje novinara je li njezin odlazak na kavu u Pakoštane kod generala Gotovine znači da je dobila njegovu podršku na izborima, Grabar-Kitarović je rekla da je to pitanje za generala Gotovinu, ali da su prijatelji i da je zbog toga sa svojim suradnicima posjetila generala.

Na dodatno pitanje novinara očekuje li nakon velikoga skupa u Zadru pobjedu u gradu u kojem je u prvom krugu izgubila od svog protukandidata Ive Josipovića, Grabar Kitarović je kratko odgovorila: “Naravno”.

“11. siječnja povijesni je datum za Hrvatsku. Tada se ne bira samo predsjednik ili predsjednica, već se tada bira naša budućnost, bira se smjer u kojem će kreniti Hrvatska. Idemo završiti posao koji smo počeli pod našim prvim predsjendikom dr. Franjom Tuđmanom, idemo odvesti Hrvatsku blagostanje,” poručila je u Zadru Grbar-Kitarović te pozvala sve građane da iziđu na izbore.

Pomidžbeni skup na Narodnom trgu u Zadru predsjednička kandidatkinja HDZ-a i koalicijskih partnera održala je u ponedjeljak nakon Splita i Imotskoga.

Hina

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari