Connect with us

Vijesti

Komesarka poslala pusu ‘Plenkovićevim janjičarima’ Katičiću i Sanaderu

Objavljeno

-

Plenkovićevi janjičari Katičić i Sanader (jedan je u kumskim vezama s ljudima iz brojnih afera, a drugi je poznat po tunelu Kozjak i supruzi koja je zaboravila na desetke tisuće eura u gepeku) morali su se javiti kako bi obranili svog šefa bande jer, eto, izbori se bliže, piše Mirela Ahmetović na Facebooku.

Za razliku od HDZ-ovih kabadahija “a la” Đakić ja ne prijetim uhićenjima nikome jer se zalažem za pravnu državu i demokratski poredak. To je HDZ-ovim lopovima nepoznanica jer oni uporno rade na tome da od Hrvatske naprave banana republiku.

Pozivam Katičića i Sanadera da još jednom pročitaju što sam rekla za Plenkovića – znam da i jedan i drugi imaju priličnih poteškoća čitati dalje od naslova, pa neka im pripomogne Zoltan Kabok koji im ionako servira polupismene pamflete, što u Saboru, što za medije.

Da ponovim što sam rekla u gostovanju na N1 Hrvatska, a prenio je Index.hr: moje je osobno uvjerenje, s obzirom na paniku i sulude poteze s njegove strane, da se Plenkoviću smiješi zatvor.

Ali to se neće dogoditi zbog moje želje ili volje, već zbog kriminalnih radnji u zadnjih 8 godina mandata. Upravo kako bi to spriječio, na mjesto glavnog državnog odvjetnika instalirao je Ivana Turudića.

A kad Plenković više ne bude premijer i predsjednik HDZ-a, Sanader i Katičić brzo će naći novog vođu kojega će zaljubljenički slijediti.

Plenković će biti prekriven zaboravom i kajanjem. Jer HDZ-ovci uvijek moraju naći nekog domaćina. Kad jedino što znaju jest parazitirati na nečijoj grbači.

Pusa od komesarke! 😘 napisala je Ahmetović na Facebooku.

Ranije danas, Katičić i Sanader su reagirali na spomenuti intervju:

HDZ-ovci odgovorili Ahmetović: Hrvatska po Ahmetovićki i partiji: ‘kadija te tuži, kadija ti sudi!’

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari