Connect with us

Istaknuto

KOMUNISTI OPET U ČUDU! CRKVA I BISKUPI ZA SVE IM KRIVI

Published

on

Kako je težak suživot sa komunistima, njima je uvijek domoljubni Hrvat kriv za sve. Kriv je što voli domovinu, što voli Boga, što nasljeduje Krista i što se bori za temeljna prava obitelji a nadasve je kriv što ima svoju domovinu.

[ad id=”93788″]

Slučajnu domovinu, kako oni znaju reći, jer njihova čežnja i dalje je Jugoslavija u kojoj je vladao totalitarizam i strah, u kojoj su zatirali sve što je hrvatsko. Sad su im krivi svećenici i biskupi jer su radi njih izgubili izbore. Samo oni nikada nisu krivi.

Nisu krivi ni za prekomjerno zaduživanje Hrvatske u posljednje četri godine, za raseljavanje mladih, osiromašenje stanovništva, represiju sa medijima i zatiranje svih Božjih vrijednosti. Njima brojke ništa ne znače, osim kad im treba 76 mandata za formiranje Vlade. Samo, putem predstečajne nagodbe, Hrvatska je pokradena a gospodarstvo uništeno više nego sve ove godine od osnivanja naše Domovine. I dok viču „držite lopova“ a HDZ-e se brani, oni sve opustiše. Prestanite se dragi moji domoljubi više braniti, počnite im suditi za sva zla koja su učinili i tako će te im onemogućiti da ikada više dođu na vlast naše lijepe domovine, da je vode bez ljubavi, da je u svijetu omalovažavaju, da pričaju o ustaškoj zmiji u njedrima i da je osiromašuju.

I zato, Hrvatski moj narode, vrijeme je za promjene. Ne dopustimo im da na našu domovinsku ljubav uzvraćaju uvredama i nazivaju nas ksenofobima i nacistima jer mi to nismo. Voljeti svoj narod, ne znači biti nacista, voljeti svoj dom i za njega uvjek biti spreman nije fašizam nego ljubav a naša vjera u Krista, naša je svetinja, naša snaga, naša nada u vječni život.

Nema više uzmaka. Bog, obitelj i domovina, naše je hrvatsko trojedinstvo. Bez toga, čovjek kao da ne postoji. Oni i žele da mi ne postojimo, da nemamo uporište u Kristu, obitelji i domovini jer onda smo slabi, ranjivi i mogu s nama upravljati. Mogu nam ponudit Sotonske zabave, kojima će, sve temeljne ljudske vrijednosti uništiti udaljujući nas od Krista, obitelji i naše domovine.

Ne smijemo dozvoliti, da napadaju našu Crkvu, naše biskupe i svećenike jer njima je dužnost biti uz svoj narod, to je njihovo osnovno poslanje, biti naši pastiri i tako mora biti zauvjek a napose u našoj domovini gdje se 90% cjelokupnog stanovništva izjasnilo da su katolici. Obveza je i pravo naših svećenika, da daju savjete svome puku i da sudjeluju u politici, onoliko, koliko je potrebno a napose kada postoji opasnost za građane a što je bio slučaj sa ovim izborima. Pitanje je bilo, da li će Hrvatske biti ili ne biti ako oni ostanu na vlasti još četiri godine. Naši svećenici, vođeni Duhov Svetim, ponekad vide više od građana. Hvala našem biskupu Košiću za hrabrosti, na poruci koju je izaslao i neka ga za to dobro blagoslovi naš Svemogući Bog.

Vi komunisti ili ti preoblikovani socijaldemokrati i danas svoj pogled upirete prema svome vođi i ubojici Titu. Ni, kad ga je Svijet osudio kao krvnika Hrvata, i kad se našao među deset najvećih ubojica na svijetu, vi ste i dalje ostali uz njega i dalje ga veličate a u Zagrebu, metropoli svih Hrvata, jedan trg u centru grada naziva se po njemu. Koje li strahote! Kako mi Hrvati sve zaboravljamo i kako smo lak plijen obmanjivačima i manipulatorima? Komunisti su njegovi sljedbenici i nikada nisu prestali razarati našu domovinu ili kako oni kažu slučajnu domovinu. To se mora rješiti jednom zauvjek. Treba prebrojati njihove izmišljene brojke ubijenih u Jasenovcu i za to se ispričati. Treba ih javno osuditi za sve izmišljene brojke i o tome obavjestiti svijet, jer Hrvat nije ubojica. Treba prebrojati Hrvatske kosti i utvrditi točan broj ubijenih na Blajburgu, Hudinoj jami i svim jamama u koje su bacali Hrvate, ubojstva diljem svijeta, poginule u domovinskom ratu. Brojke su da ti srce prepukne. Moramo to učiniti da nas ne prozivaju za nešto što nismo učinili i da svijet zna što su oni Hrvatima učinili i koliko su ih nevinih poubijali. Moramo ponoviti postupak suđenja našega blaženika Alojzija Stepinca i sa njega saprati krivnju za koju su ga optužili komunisti, jer je nevin. Svojim riječima na suđenju: „Narod vam to neće nikada zaboraviti, progon, omalovažavanje i nepravedno suđenje svećenika“ sve nas je obvezao da moramo ponoviti nepravdno suđenje kojim su ga komunisti u ime naroda osudili. Narod ga nije osudio i to moramo zauvjek ispraviti a komunisti u svom zlu i onda i sada skrivaju se iza naroda i to moramo zauvjek prekinuti.

Slavica Vučko/Kamenjar.com

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari