Pratite nas

Komentar

Komunističke barikade protiv Zlatka Hasanbegovića

Objavljeno

na

Platformi 112, Hrvatskom novinarsko društvo, antifa, srboljubi, titoljupci, digli su se zajedno u „sedmu neprijateljsku ofenzivu“ sa ostrašćenom i mrziteljskom namjerom zaustaviti imenovanje dr. sc. Zlatka Hasanbegovića za ministra kulture Republike Hrvatske.

[ad id=”93788″]

Ministarstvo kulture nadležno je za nevladine udruge, za kulturu opčenito, ali nadležno je i za medije i drugovi instiktivno osjećaju kako se pipe s novcem hrvatskih poreznih obveznika polako zatvaraju, poglavito za one antihrvatske i veleizdajničke strukture koje su bile zadužene za rastakanje svih hrvatskih kulturoloških vrijednosti.

Mentalnim komunistima nije važna ekonomija, gospodarstvo, turizam, poljoprivreda, nisu im važni blokirani, obespravljeni, nije im važna hrvatska sirotinja, hrvatski javni dug, deficit. Nitko o tome ne govori ni riječ, nitko ne analizira ministre koji će voditi te prevažne resore za izlazak Hrvatske iz krize.

U centru njihove pozornosti je ministar kulture i tu se vidi sva bijeda tih antihrvatskih krugova koji se grčeviti bore zadržati pozicije i novac kako bi i nadalje bili apologeti ovom odnarođenom sustavu vrijednosti, kako bi pisali hvalospjeve nekom novom regionu ili velikoj Srbiji.

Iz količine mržnje prema dr. Zlatku Hasanbegoviću razvidno je kako je baš ovo ministarstvo najvažniji centar agitpropovske rabote uperene protiv demokršćanske Hrvatske, uperene protiv državotvorne hrvatske misli i vizije. Razotkrila se „banda lopovska“ i na svjetlo dana izlazi da su im svjetonazorska pitanja čuvanja mentalnokomunističkog poretka važnija od korice kruha.

Iz toga možemo zaključiti da je dr. Zlatko Hasanbegović zapravo najvažniji ministar u novoj Hrvatskoj vladi, važniji od svih ministara zajedno, jer on treba stvoriti sasvim novu klimu poštenja u hrvatskom kulturnom i javnom prostoru, on želi osloboditi   hrvatski duh iz desetljetne tamnice , želi skinuti te okove laži i himbe i želi razotkriti mitove kojima su odnarođeni nemilice tukli hrvatski narod desetljećima.

„Antifažizam je floskula“ ! Pa naravno da je floskula, jer je zarobljen u raljama zločinačkog komunizma i zapravo služi samo za prikrivanje i nedodirljivost komunističkih zločina i pljačke Hrvatske. Naravno da je antifažizam u ovom obliku floskula, jer je uprljan krvlju stotina tisuća umorenih Hrvata I Hrvatica, umorenih bez ikakvog suda. Naravno da je floskula da se takav antifašizam kočoperi u Ustavu Republike Hrvatske, jer u Ustavu se nalazi samo kao dio pogodbe Tuđmana s onima koji su glumili pomirdbu kako bi prvom prilikom zavladali svim hrvatskim resursima. Naravno da je antifažizam floskula, jer su ZAVNOH i AVNOJ isporučili Hrvatsku kao janje na klanje beogradskom režimu i Titovoj zločinačkoj diktaturi. Hrvatska je postojala samo nominalno na temeljima AVNOJA, a stvarno je bila tamnica naroda. Istinski hrvatski antifašisti, koji su se borili za ideju slobodne Hrvatske, pogubljeni su od onih koji se danas zovu antifašisti po hitnom postupku, bez suda i krivnje.

U znanstvenom pristupu ovoj problematici kakvu njeguje dr. sc. Zlatko Hasanbegović na institutu Ivo Pilar nije teško dokazati sve o svim floskulama i zabludama u koje je hrvatski narod bio dovede.

Drugove boli znanost, boli ih istina, boli ih neminovno suočavanje s prošlošću, ali ne onom lažnom koju propagira Teršelićka, nego stvarnom prošlošću komunističkog režima.

Napadi na dr.sc. Zlatka Hasanbegovića krunski su dokaz u kakvoj zapravo državi živimo, krunski su dokaz da Hrvatska nije slobodna, krunski su dokaz da mentalni komunisti Hrvatsku nikada nisu ni željeli niti je žele danas. Ta floskula, taj i takav antifašizam krunski je dokaz da aveti prošlosti žive u avetima Jugoslavenske sadašnjosti i te aveti se iz tog okružja ne mogu pomaći ni milimetar, jer su zarobljeni i ucjenjeni krvavom prošlošću.

Tim Orešković je Ličan, a glavna karakteristika Ličana je tvrdoglavost i upornost. U slučaju dr.sc. Zlatana Hasanbegovića Tim mora biti tvrdoglaviji i uporniji od Ličana, jer valjda je i njemu jasno zašto odnarođeni udaraju baš tog ministra. Zato, što je u ovom trenutku taj ministar najvažniji za budućnost Hrvatske!

Kazimir Mikašek-Kazo/Hrsvijet.hr

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Komentar

Marko Ljubić: Ivo Goldstein i dalje jaše na svom znanstvenom Šarcu, rujno vino pije…

Objavljeno

na

Objavio

Ivo Goldstein i dalje jaše na svom znanstvenom Šarcu, rujno vino pije. Pola pije, pola Šarcu daje.

Osvrćući se na predstojeću komemoraciju u Jasenovcu, a nakon javne promocije nevjerojatne izmišljotine tzv.drobilice kostiju, Goldstein tvrdi da je u Hrvatskoj nakon izbacivanja Titove biste gotovo završena ustašizacija, a pita se kakvo smo mi to društvo koje se ne može dogovoriti oko temeljnih činjenica? Njemu je činjenica – drobilica!

Pravo je pitanje – kakvo smo mi to društvo kada takvi kao on presudno utječu na formiranje svijesti i normativa, kada takve kao on financira država i štiti njihovo višegodišnje agresivno opravdavanje zločina protiv hrvatskog naroda, posve otvoreno zagovarajući povijesno pravo pobjednika rata na odmazdu nad poraženima?

Uz to, ključno je pitanje danas u Hrvatskoj – smije li hrvatski narod dopuštati da se Goldstein i slični i nakon uspostave samostalne Hrvatske osjećaju i ponašaju kao pobjednici? Od odgovora na ovo pitanje ovisi u velikoj mjeri budućnost hrvatskog naroda, komentirao je novinar i kolumnist Projekta Velebit, Marko Ljubić

 

Ivo Goldstein očito mnogo čita, a nažalost malo razumije

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Komentar

Beljak objasnio zašto je izbrisao tvit o Srbiji i Vučiću

Objavljeno

na

Objavio

Predsjednik HSS-Krešo Beljak kazao je kako je mislio da je situacija s prosvjedima mnogo drugačija

Predsjednik HSS-a Krešo Beljak podignuo je u nedjelju prašinu na Twitteru objavom potpore prosvjedu u Beogradu. ‘Gazite bandu!!! I mi ćemo uskoro, nadam se, ove skrivene Vučićeve saveznike u Zagrebu i Hrvatskoj!!’, napisao je. Zbog čega je objavu ubrzo obrisao objasnio je u emisiji Hrvatskog radija ‘Oporbeni zarez’.

‘Ja sam u biti mislio da je situacija sasvim drugačija nego što sam vrlo brzo shvatio da je. Dakle, Vučić je netko za koga ja mislim da ne može biti partner Hrvatskoj, tako da sam u jednom trenutku pomislio da se doista radi o pravoj, liberalnoj građanskoj opoziciji. No, kad sam vidio da su s druge strane još gori ultranacionalisti i, usput, saveznici s nekim našim sličnim strankama, vrlo brzo sam se predomislio’, rekao je Beljak.

 

Beljak u elementu: ‘Gazite bandu! I mi ćemo uskoro’

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari