Connect with us

Lifestyle

Konačno je otkriveno što žene žele od muškaraca

Published

on

Mnogi muškarci tvrde na žene ni same ne znaju što žele, no glumica Neetu Chandra tvrdi suprotno. I to dokazuje ovom listom deset stvari koje bi svaki muškarac trebao znati o ženama.

1. Žene obožavaju početno udvaranje. Slanje SMS-ova, pozive, cvijeće, čokolade, poruke, izleti… Muškarac koji želi zauvijek zadržati ženu, samo ne smije prestati s ovakvim ponašanjem.

2. Žene vole sigurnost i osjećaj nečeg poznatog. Dopustite ženi da vas malo upozna prije nego je pozovete van.

3. One žele da ih se tretira kao dame. No ne i kao nejednake osobe. Znači ne morate otvoriti sva vrata i platiti svaki račun, no to ne znači da one ne smatraju kavalirske geste privlačnima. Čak i najnezavisnije žene žele se osjećati cijenjeno i predivno, sve dok muškarac ne inzistira da sam donese sve odluke, i u njihovo ime.

4. Žene vole razgovarati. To ne znači da žele čuti mišljenje muškarca o svemu, niti da očekuju da oni riješe sve njihove probleme. Većinom se one samo žele ispuhati. A i vole kad ih muškarac sasluša.

5. One očekuju da će muškarac zapamtiti neke bitne činjenice. Primjerice zapamtite ili si zabilježite kad se približava godišnjica veze ili njezin rođendan. Ako možete zapamtiti kad imate poslovni sastanak ili kad je sljedeća utakmica, možete i njezin rođendan, stvarno nije toliko teško.

6. Žene vole kad imaju opravdanje da se dotjeraju. Dakle, od muškarca se očekuje da svojoj ženi tu i tamo pruže neki razlog za to da se sredi ‘tip-top’!

7. Muškarci moraju održavati svoja obećanja. Žene vole male znakove pažnje. Dođite na vrijeme, učinite što ste obećali, a ako se nešto promijeni, muškarac bi trebao biti dovoljno zreo da se isprsi i kaže ženi o čemu je riječ.

8. Za žene ljubav počinje u glavi. Kao što muškarci vole ženske obline, tako žene vole večere, romantiku i sanjive razgovore.

9. Mnoge žene vole sport. No to ne mora biti isti sport koji vas zanima i kojeg vi igrate.

10. Žene ne očekuju od svojih muškaraca da se odreknu muških druženja. Pa ni one se ne žele odreći svojih ženskih večeri.

facebook komentari

Advertisement
Comments

Lifestyle

BiH u top 10 zemalja svijeta za avanturistički turizam!

Published

on

Britanski časopis The Guardian objavio je top 10 zemalja svijeta koje preporučuje svima onima koji žele doživjeti avanturistički turizam.

Bosna i Hercegovina je uvrštena na ovu listu kao 10. zemlja, a svim ljubiteljima adrenalina preporučuje rafting na našim prelijepim rijekama.

Autor teksta ističe kako je Bosna i Hercegovina znatno podcijenjena zemlja jer je zapravo riznica arhitektonske i prirodne ljepote.

“Tu možete pronaći avanturu. Na obnovljenom Starom mostu u Mostaru posjetitelji mogu skakati sa 20 metara visine u Neretvu. Ovu predivnu rijeku možete doživjeti kroz rafting koji ide kroz stjenoviti kanjon. Rafting smo počeli iz Konjica koji je 75 minuta vožnje udaljen od Sarajeva i Mostara. Dobijete svu potrebnu opremu i slijedi šest sati ispunjenih adrenalinom. Vidjet ćete spektakularne vodopade, prirodne izvore, možete roniti pod stijenama i plivati u brzacima. Staza je dostupna većini, od iskusnih raftera do početnika. Bilo je veoma uzbudljivo”, napisao je autor teksta, prenosi portal Herca.com.hr

Na prvom mjestu Novi Zeland s planinskim biciklizmom, na drugom je velški Pembrokeshire s vožnjom kajaka, dok je na trećem mjestu Bolivija u kojoj se preporučuje vožnja bicikla kroz džunglu.

Na listi su i Indonezija (penjanje na vulkan), Norveška (trčanje i krstarenje), Vijetnam (kanjoning), Jersey (plivanje), Indija (putovanje Himalajima) i ponovo Norveška (pješačenje Trolltungom).

facebook komentari

Continue Reading

Lifestyle

Poljubac predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović sa suprugom Jakovom oduševio navijače

Published

on

PIXSELL

Publika u Splitu poljubac predsjednice popratila je pljeskom i skandiranjem

oljubac predsjednice Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović sa suprugom Jakovom oduševio je navijače u Spaladium Areni tijekom rukometne utakmice sa Srbijom.

Naime, običaj je da se par kojega uhvati kamera mora poljubiti, a gledatelji u dvorani to vide na velikom ekranu.

Ovaj je put kamera zumirala predsjednicu i njenog supruga u loži pa Kitarovićima nije bilo druge nego prihvatiti pravila igre.

Publika u Splitu poljubac predsjednice popratila je pljeskom i skandiranjem. Još jedna potvrda odlične atmosfere na otvaranju Europskog prvenstva, komentirao je  vecernji.hr.

facebook komentari

Continue Reading