Connect with us

Politički rentgen

‘Konc logor’ dr. Lauca!

Objavljeno

-

Navodno, u Zavodu za biokemiju i molekularnu biologiju dr. Lauca, još uvijek se prikupljaju potpisi za Mostov referendum!? Svi misle da je dr. Lauc epidemiolog?

„Covid-potvrde su ne samo besmislene, već i iznimno štetne“. Eto, dr. Lauc je pametniji od WHO-a, od svih znanstvenika i vlada na Svijetu!? Od fašističke Slovenije je izrazito pametniji, osobito nakon što su uveli obvezatno cijepljenje?
„Pandemija je najveća pljačka u povijesti Hrvatske, a nas koji na to upozoravamo aktivno cenzuriraju“. Eto dr. Lauc je najveći kriminalist na Svijetu, veći od inspektora Poirota!?

Piše: Kazimir Mikašek-Kazo

„Ako si spasio jedan život spasio si cijeli svijet“ i ne mislim da bi svi liječnici u Republici Hrvatskoj koji su žrtvovali svoje zdravlje i živote izlažući se smrtonosnom virusu trebali ponijeti titulu „Pravednika među narodima“, jer im je životni poziv koji su sami odabrali brinuti o zdravlju i životu ljudi i nacije, ali mislim da bi njihov kolega dr. Lauc trebao barem ljudski odati priznaje ogromnoj većini stručnog medicinskog osoblja, koje je bezbroj puta komuniciralo s javnošću pozivajući na testiranje i cijepljenje, kao jedinu znanstveno priznatu metodu, koja dokazano pomaže u borbi protiv opakog virusa! Još do jučer dr. Lauc je vrištao da nema dovoljno testiranja i cjepiva!

Nepoznato je koliko su te znanstvene metode spasile života i bilo bi dobro da dr. Lauc u svom propagandističkom istraživanju barem pokuša napraviti bilo kakav afirmativan izračun u tom kontekstu? Naravno uz pomoć Nenada i Damira Bakića, istih onih koji su precizno matematički izračunali da su u ZG Holdingu trudnice i osobe koje se brinu za djecu s posebnim potrebama višak radne snage, pa su ih imenom i prezimenom stavili na listu za odstrjel, a listu prikačili na plot javnosti.

Danas, kada je ponovo otvorena prvorazredna tema demografije, postavlja se pitanje baš svima, pa i dr. Laucu, koliko su priznate znanstvene metode spašavanja života pred naletom agresivnog virusa pomogle da u Hrvatskoj nema mogućih 50 000 mrtvih nego ipak trostruko manje, a i to je bez ikakve sumnje stravična brojka. Koliko je umrlo onih necijepljenih, a koliko cijepljenih? Koliko je cijepljenih završilo pod respiratorom?

Što bi zborio dr. Lauc da je u Hrvatskoj od virusa preminulo 50 000 ljudi? Tko bi mu onda bio kriv? Naravno, Vlada Republike Hrvatske, Stožer, ministar Božinović, ministar Beroš i njegova kolegica dr. Markotić. Zašto? Pa zato što je jalan, uvrijeđen i iznenađen, jer je izbačen iz Znanstvenog vijeća kao notorni antivakser, čime je sam sebe stavio rame uz rame s velikim Mirom Buljem i paterom Miletićem iz Mosta! Od kada je dr. Lauc promotor Mostovih antivakserskih ideja, čini se da je Most postao veći od Pelješkog?

Treba li dr. Lauc stati pred ogledalo svoje savjesti i upitati se, ali ne „ogledalce, ogledalce, tko je najljepši na svijetu“ što se bez sumnje svaki dan egocentrično pita, nego „ogledalce, ogledalce, tko je najljepši Mengele na svijetu“? Imamo li mi pravo barem naslućivati da su ogorčeni protivnici covid potvrda i cijepljenja krivi za jako puno nepotrebnih smrtnih slučajeva u Hrvatskoj i imamo li mi pravo antivaksere nazivati klasičnim političkim i inim profiterima? Imamo li mi pravo dr. Lauca nazvati profiterom, jer se svojim agitpropom stavio u redove rušitelja ove Vlade Republike Hrvatske, ovog Nacionalnog stožera, a samim time istaknuo je svoje osobne političke ambicije. Pa to se vidi iz aviona! Jer ako dr. Lauc prijateljske zemlje Austriju i Sloveniju naziva „konc logorima“, a Australija mu je onda vjerojatno Auschwitz zbog Novaka Đokovića, zbog čega ga mi istim aršinom ne bi smjeli usporediti s dr. Mengeleom, kao i sve one koji su potencijalno krivi što i dan danas u velikom broju umiru oni koji su nagovoreni da se ne cijepe?

Zavod za biokemiju i molekularnu biologiju dr. Lauca cvjeta! Redovi antivaksera čekaju na dr. Laucove čudotvorne formule, a čak je zaposlio i profesionalku za PR koja se svojski trudi da dr. Lauc svaki dan barem tri puta iskoči iz paštete? Koliko joj plaća, još se ne zna? Koliko dr. Lauc plaća drugima i koliko drugi plaćaju njemu, ni to se ne zna!?

Gospodin Zvonimir Frka Petešić, trebao bi zahvaliti dr. Laucu što ga brani i zamoliti ga da to više ne čini. Jer iz aviona je vidljivo da je Laucova obrana gospodina Petešića perfidni napad na Vladu Republike Hrvatske koja je od Hrvatske htjela napraviti „konc logor“, što je navodno spriječio g. Petešić? Onako Plenkoviću iza Leđa!? Ne vidi li se iz ove silne Laucove želje da svaki dan bude na naslovnicama prava populistički osvetoljubiva bijeda? Detektivu dr. Laucu, bilo bi puno pametnije baviti se Milanovćevim predstojnikom ureda Tomislavom Sauchom i dokazanom pljačkom u Milanovićevoj Vladi, ako se već pored svoje mikrobiološke struke želi baviti i novinarskim istraživačkim radom i pandemijskom pljačkom stoljeća u Hrvatskoj?
Kada neće novinari istraživači, valjda zato što vole HDZ, e onda će detektiv dr. Lauc, vrlo brzo cijeli državni vrh istražiti i optužiti za pandemijsku pljačku stoljeća. Iz te njegove otvorene prijetnje vrišti klasičan reket, ali i stvarnost koju možemo očekivati u ovoj dobro smišljenoj harangi protiv Vlade Republike Hrvatske.

Navodno, u Zavodu za biokemiju i molekularnu biologiju

dr. Lauca, još uvijek se prikupljaju potpisi za Mostov referendum!? Svi misle da je dr. Lauc epidemiolog?
„Covid-potvrde su ne samo besmislene, već i iznimno štetne“. Eto, dr. Lauc je pametniji od WHO-a, od svih znanstvenika i vlada na Svijetu!? Od

Od „fašističke Austrije““ je izrazito pametniji, osobito nakon što su uveli obvezatno cijepljenje?

„Pandemija je najveća pljačka u povijesti Hrvatske, a nas koji na to upozoravamo aktivno cenzuriraju“. Eto dr. Lauc je postao najveći kriminalist na Svijetu, veći od inspektora Poirota!?

„Da nije bilo Zvonke Frke Petešića Hrvatska bi bila podjednaki „konc logor“ kao Austrija i Slovenija“! Eto, dr. Lauc je najveći odvjetnik Zvonimira Frke Petešića i stručnjak za naciste u RH, veći i od Ante Nobila?

Ovaj tekst je nastao na poticaj brojnih ogorčenih komentatora kojima nije baš jasno kako to da je dr. Lauc „aktivno cenzuriran“, a ipak je svaki dan u javnosti?

Kazimir Mikašek-Kazo

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari