Connect with us

Najave

Konferencija Društveno-politička realnost i budućnost Bosne i Hercegovine

Published

on

Hrvatski studentski politološki forum (HSPF) i internetski portal Bild.ba u petak, 4. prosinca, u Širokom Brijegu organiziraju konferenciju pod nazivom “Društveno-politička realnost i budućnost Bosne i Hercegovine” s početkom u 13 sati. Konferencija se organizira povodom 25. obljetnice potpisivanja Daytonskog mirovnog sporazuma.

Na konferenciji će sudjelovati šest panelista u okviru dva panela. U prvom panelu će sudjelovati sveučilišni profesori Dražen Barbarić, Šaćir Filandra i Miloš Šolaja, a u drugom panelu bh. političari Zdenko Ćosić, Fahrudin Radončić i Srđan Mazalica.

Konferencija će biti poluzatvorenog tipa i održat će se u konferencijskoj dvorani hotela Park u Širokom Brijegu, a gosti na konferenciji će moći panelistima postavljati pitanja s ciljem razvijanja konstruktivne rasprave i dijaloga.

Događaj će biti organiziran u skladu s epidemiološkim mjerama kao što su poštivanje fizičke distance, nošenje zaštitnih maski i korištenje dezinfekcijskih sredstava.

HSPF je studentska udruga sa Sveučilišta u Mostaru koja okuplja studente koji se zanimaju za društveno-političke procese, a djeluje više od 10 godina.

Bild.ba je novopokrenuti internetski news portal koji djeluje u BiH i izlazi na hrvatskom jeziku.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari