Connect with us

Gospodarstvo

Konkretna poslovna suradnja Hrvatske i Australije

Objavljeno

-

sydney
Foto: Wikipedia / Rodney Haywood

Jaka potreba poslovne suradnje između domovinske i iseljene Hrvatske dobiva svoje i vidljive i konkretne rezultate. Nakon što je osnovano Poslovno vijeće za gospodarsku suradnju s Australijom pri Hrvatskoj gospodarskoj komori, pokrenuta je i web stranica ovoga Poslovnoga vijeća https://croaus,hgk.hr, a kao platforma za poslovne kontakte hrvatskih i australskih poduzetnika  kako bi se unaprijedila razmjena roba i usluga.

Informaciju je proslijedio Registar hrvatskih poslovnih subjekata izvan RH na zamolbu Hrvatske gospodarske komore.

Prema riječima predsjednika Poslovnoga Vijeća za gospodarsku suradnju s Australijom pri Hrvatskoj gospodarskog komori gospodina Marka Marića, veliki je broj kompanija i privatnih osoba prepoznao značaj i veličinu tržišta Australije u smislu potencijala izvoza roba i usluga na ovo tržište.

U svojoj poruci objavljenoj na Registru hrvatskih poslovnih subjekata izvan Republike Hrvatske, gospodin Marić ističe da je osnovni zadatak Vijeća povezivanje, razmjena iskustava i kontakata između pojedinca, gospodarskih i uslužnih subjekta te institucija obiju država. Stoga je istaknuo da su dobrodošli svi koji smatraju da mogu pridonijeti svojim iskustvom, poznanstvima, znanjem, kapitalom ili na neki drugi način.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas