Connect with us

Balkan

Kosovski ministar: ‘Ovo je vođa srpskih terorista‘

Objavljeno

-

Kosovski ministar unutarnjih poslova Xhelal Sveçla je na svom Facebooku objavio snimku iz manastira te tvrdi da je grupom Srba koja je napala policajce upravljao Milan Radoičić, potpredsjednik Srpske liste na Kosovu.

“Ovaj na slikama ispod je Milan Radoičić, potpredsjednik Srpske liste, također s crne liste SAD-a i Ujedinjenog Kraljevstva. Glavni zločinac Radoičić bio je vođa ove terorističke grupe i napada u kojem je ubijen policajac Afrim Bunjaku. Ovo je još jedan dokaz njegove terorističke aktivnosti protiv Republike Kosovo. Potpredsjednik Srpske liste je vođa terorističkog napada i grupe terorista”, napisao je Sveçla, prenosi jutarnji list

Dodao je i da se mapa terorističkog napada svakodnevno pojašnjava. “Aleksandar Vučić preko Srpske liste, a oni preko svog potpredsjednika Radoičića, poduzeli su terorističku akciju protiv pravnog i ustavnog poretka Republike Kosovo, pokušavajući destabilizirati našu Republiku”, tvrdi i dodaje da je Srpska lista svoje sudjelovanje na Kosovu vidi samo na teroristički način.

“Nisu uspjeli. U međuvremenu, dani žalosti koje su danas objavile Srbija i Srpska lista već su pečat autorstva ove organizacije”, dodao je.

Znakovita je šutnja SPC-a?!

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement

Komentari

Oglas